Jump to content

O noua sectiune?

Recommended Posts

Motivul este simplu. Aparent o multime de cititori, nu realizeaza ca daca-ti exprimi o parere nu inseamna decat o opinie subiectiva. Lumea vazuta prin ochii respectivului. Nu inseamna ca sunt buricul pamantului daca-mi exprim o parere.

Cei care citesc apreciaza argumentatia, si pot fi pro sau contra. Asta se cheama opinie. Ca urmare, aici se vor posta opiniile, fara caracter de adevar universal.

Argumentele vorbesc. Nu opiniile.

Asta vrea sa fie un disclaimer? Cred ca ar trebui sa il pui la fiecare topic pe care il initiezi. Nu de alta, dar, unii pot zice : a facut si asta cateva cursuri de pilotaj si se crede Schumacher, sau :asta e admin, nu e bine sa ma contrazic cu el, sau : nu ma contrazic cu el ca nu mai terminam niciodata, si exemplele pot continua.

WLF, postul tau are vreun rost in afara de a incerca sa arunci cu noroi in mine? Ca daca nu, puteai s-o faci in privat. Mai mult, nici acolo nu era nevoie ca stiu parerea ta despre mine, nu era nevoie de o reiterare. Ai facut-o oricum publica de mai multe ori, mai are vreun sens. E evident ca noi, n-avem cum colabora, mai ai vreo doleanta?

N-ai inteles nimic.

Topicurile sunt foarte bune, excelente as putea spune, insa reactia la ele nu mi se pare cea scontata, din motivele enumerate mai sus. Cei care se cred destepti, zic, cine e ma asta sa imi dea mie lectii, cei care sunt fricosi, nu se baga ca esti admin, cei ca mine spre exemplu, nu ma bag ca stiu ca nu terminam niciodata discutia.

Cred ca ar fi mai bine pus pinned topicul asta, si aici si in rubrica Sofatul.

E aiurea sa ma retin eu din a spune ce cred ca merita spus, doar de teama ca unii sa nu ma creada arogant. Cine vrea si este interesat si considera textul interesant, citeste. Cine nu, nu. Nu e nicio suparare.

N-am inventat eu toate treburile astea, le-a inventat natura. Si le-au sintetizat altii inaintea mea.

Eu doar vroiam sa le aduc in atentie, asa cum pot eu. Nu ma deranjeaza ca pierd imagine sau sunt hulit. Nu sunt aici pentru un castig personal si nu voi fi, asta am dovedit-o de-a lungul celor aproape 3 ani de bmwclub.ro.

Ah, si nici nu ma consider un formator de opinie si nici un sofer de exceptie. Sunt doar un simplu sofer, ca toti ceilalti, poate ceva interesat mai mult de dinamica masinilor si de masini in general decat majoritatea. Si asta pentru ca ma preocupa siguranta pe sosea. A mea si a celor apropiati. Ma preocupa imaginea BMW in Romania. Si ma preocupa cum se piloteaza o masina, dar doar din punctul de vedere al mersului in siguranta pe drumurile publice. Nu ma preocupa pilotatul in curse sau raliuri.

Si cum nimeni n-a facut-o inaintea mea aici pe bmwclub.ro, am preluat initiativa.