Jump to content

ID7 - BMW Maps and Google Maps in acelasi timp pe ecranul central

Romulus

Recommended Posts

Am vazut undeva in ceva video Youtube, care nu mai reusesc sa-l localizez, cum se poate sa ai pe jumatate de ecran navigatia BMW si pe cealalta jumatate navigatia din Google Maps (Android Auto sau Apple CarPlay).

Daca stie cineva cum se face asta, sa ne explice aici.

nu prea inteleg cum ar merge asta fara codare, deoarece google maps vine prin apple car play care este un ecran diferit.

cand ai google maps on si esti in interfata de bmw(nu apple car play), navigatia nu arata nimic, iti spune doar ca ai o alta navigatie activa in apple car play

ceea ce ma face sa cred ca e ceva codat

• Crying 1

Face sens ce spui tu. Alta problema, google brusc nu mai vorbeste, face doar BONG. Nimic altceva.

La cum e grafica navigatiei BMW pe bord si pe HUD, as folosi-o doar pe aia, dar e util si google maps si waze, nu stiu de ce nu mai vorbeste si nu gasesc in setari nimic. Nu e muted.

Si eu m-am chinuit cu Google maps care vorbea doar cand avea chef, e ceva din aplicatia de telefon, incearca sa o reinstalezi. Eu folosesc Waze pe Android Auto, mai ales pentru radare. 

Foloseste cineva Navigatia BMW in Bucuresti, merge RTTI, arata cum trebuie traficul si ruteaza ca waze-ul in functie de trafic cum se lauda? 

7 minutes ago, goangaus said:

Foloseste cineva Navigatia BMW in Bucuresti, merge RTTI, arata cum trebuie traficul si ruteaza ca waze-ul in functie de trafic cum se lauda? 

Da, apare RTTI verde in bara de sus dreapta si cu galben, portocaliu si rosu drumurile cam similar cu google maps.

4 minutes ago, Alex3245 said:

Nu poti pune waze pe display-ul central si in virtual cockipit sa pui navigatia masinii ?

Nu poti, ori una ori alta. Sau chiar daca ai putea nu cred ca ai aceeași rutare pe doua sisteme diferite si mai rau te incurca.

3 minutes ago, CosminEU said:

Pe apple poti apple maps. Pe android nu am ca sa ma pronunt dar presupune ca ar trebui .. google maps?
Waze nu cred. 

Waze este disponibil si in CarPlay si in Android Auto.

Ma refeream pe HUD, ce-i drept nu am specificat. Pe vitual cockpit poti doar bmw maps. 

Ce imi place de exemplu daca setez o destinafie din waze, cand apas din iDrive pe NAV ma duce direct in carplay in waze. Practic pe parcursul rutei, cat e activa in waze, navigareea carplay devine default. 

RTTI nu e la fel se detaliat si precis ca waze sau google maps. 

Ar fi fain un google maps in virtual cockpit cu trafic 🥹

On 11/8/2023 at 7:36 AM, Romulus said:

Am vazut undeva in ceva video Youtube, care nu mai reusesc sa-l localizez, cum se poate sa ai pe jumatate de ecran navigatia BMW si pe cealalta jumatate navigatia din Google Maps (Android Auto sau Apple CarPlay).

Daca stie cineva cum se face asta, sa ne explice aici.

Ai vazut cumva split screenul din navigatia BMW?

20231109_183225.jpg

1 minute ago, goangaus said:

Ai vazut cumva split screenul din navigatia BMW?

Fix asa arata, si sunt sigur ca video era autogefuhl. Dar in dreapta a pus intamplator si el android auto cu google maps. Si el s-a mirat ca este posibil. Nu glumesc. Am sa gasesc eu acel video. Iau la rand video-urile lor cu BMW.

14 minutes ago, goangaus said:

Ai harta cand ai ruta activa setata in Google maps\Waze? Si eu am harta daca nu am ruta activa, daca setez o destinatie apare ca in poza de mai sus.

iAnhqpn.png

Am gasit, aparent e pe ID8.5.

Minutul 06. Si nu e split screen este in bord si in central display. M-am lamurit.