Jump to content

Probleme integral active steering f01

Recommended Posts

Va salut. Recent am o problema cu direcția pe spate. Dintr-o dată am primit in bord eroare: steering error și dsc error. Am pus mașină pe tester și mi-a dat următoarele erori: 

480154- unitate control HSR anunță defecțiune

D02D47- interfață HSR - interfață comanda punte spate (50.0.2)

D015D0- interfață HSR- interfață comanda punte spate (50.0.2)

Menționez că am avut ceva probleme cu bateria, in sensul că am schimbat-o acum 2 ani, scrie că e cu gel, dar mi-a curs. Modulul, pe partea dinspre baterie a prins o culoare alba, bănuiesc de la acid. L-am desfăcut, dar pare in regula. Am incercat, cu diagnoza pe mașină, să scot cate o mufa de la cei 2 senzori aflați pe caseta din spate. Au rămas aceleași erori, fara a indica vreun senzor. Eu bănuiesc calculatorul HSR. 

Dacă poate cineva să-mi de-a o idee în această problema 

• 6 months later...

Salutare. După câteva luni a revenit eroarea. Am mers la același service, a împerea icm-ul cu hsr-ul, am mers la 4 km și a apărut iarăși după ce am virat maxim să intru în parcare. Cei de la service spuneau că poate fi modulul icm sau hsr. Mi-au recomandat sa schimb prima data icm-ul. De aceasta data nu-mi s-au părut profi. Dam cu banul sa vedem care modul e dus. Dacă mai are cineva vreo idee...

• 3 weeks later...

Salut! Aceeasi problema o am si eu , dar prima data mi-a aparut eroare pe unghiul rotlor din spate !

De 3 zile mi sau aprins 5-6 erori in bord ( volanul , abs, preseiune roti , nu imi mai pot selecta modurile de condus , volanul merge greu, frana de parcare cu galben  ) , am fost la cineva cu tester ISTA+ , si i-a dat eroare pe modulul HSR, nu mai comunica deloc cu ICM-ul masinii , a incercat o re-imperechere , dar nu merge deloc ... am comandat. Voi revenii dupa reparatie ! 

Am fost la trado, a reinitializat direcția, dar după vreo 2 săptămâni, aceeași eroare. Cred că trebuie să instalez pe laptopul meu ista sa pot reseta la nevoie...dacă are cineva din Iași ista și mă poate ajuta cu instalarea, plătesc deranjul

• 1 month later...
On 8/11/2024 at 12:37 PM, petrisor_iasi said:

Mi-a instalat cineva ista pe laptop și am reinitializat direcția, volanul. Momentan văd că merge. Nu știu de unde provine eroarea. Ultima data îmi spunea că nu vede unghiul volanului

Tot eroarea asta ti a aparut si tie? Imi poti lasa un nr de tel pt a putea comunica mai usor prin mesaje? Multumesc frumos!

IMG_4784.jpeg