Jump to content

BMW G60 520D

snaker444

Recommended Posts

Ultima oara cand am fost la Frankfurt, am prins noapte prin Germania, 3 sau 4 benzi pe sens, trafic foarte lejer spre inexistent, mergeam lejer 200-220 si treceau barosanii cu 250-300+kmh de zici ca stateam pe loc 😄 

Acolo nu i loc de tocmeala, ma simteam prost si aproape mergeam pe ultima banda de camioane 😄 

Am mers si eu pe autostrada care ajunge la Munchen dinspre Austria, pe ciotul ala dupa Braunau am Inn, dar a fost slabut de tot cu vitezistii.

Mers la bara vreo suta km cu un RSQ8 care nu avea chef sa treaca de 220kmh. In rest, lume linistita, pe la 140kmh in general.

Eu nu eram dispus sa trec de 220 deoarece aveam anvelopele la final de viata

Edited by edit

Depinde cum nimeresti. Dar gasesti si aici adormiti pe banda de viteza. Eu de obicei nu ii iert, cateva flash-uri si imediat se trezesc 🙂

Oricum am observat o chestie foarte ciudata de cand am BMW. Cand te vad ca vii tare din spate, imediat se trag. In Romania cel putin, a fost dezastru. Vreo doi am crezut ca sar de pe autostrada, asa tare s-au speriat cand au vazut ca vin tare. Cu Audi nu am patit asta niciodata 🙂 

Edited by snaker444
  • Haha 1

2 hours ago, snaker444 said:

Vreo doi am crezut ca sar de pe autostrada, asa tare s-au speriat cand au vazut ca vin tare. Cu Audi nu am patit asta niciodata 🙂

In Romania se vand si BMW-uri cu mitraliere pentru cei care nu se trag, asta este motivul. Audi inca nu.

Eu nu am avut bani de optiunea aia.

37 minutes ago, snaker444 said:

Cost saving peste tot. Aia e. 

Povesteam aseara cu varul meu, lucreaza la Mercedes in Germania ca Project manager. Era super stresat ca a iesit costul pe masina cu 1000 euro mai mult decat trebuia. Zicea ca sunt nu stiu cate sute de milioane impact negativ doar din chestia asta. 

Corect, intelegem ca ei vor sa produca cat mai ieftin, etc Dar cand noi, clientii, ne suim intr-un Merc sau BMW nou si simtim cum fac plasticele alea de pe bord si consola, ne ia capul :))) 

• De acord! 1
  • Haha 1

2 hours ago, sskkaa said:

ECO CONTACT? Defapt stai, ca e 20d... 😄

oricum, macar un Premium daca nu un Sport. Doamne ce nu fac astia pentru 0,00000000001g de noxe in minus.

Si 550e tot cu asa ceva vine sau cu echivalenta de la Bridgestone, Michelin si Pirelli.

Am in contract asta.

Dupa cum ziceam, le scot la vanzare si cumpar altceva

Edited by edit

Așa era și la mine pe oferta. Michelin, Continental sau Pirelli. Eu nu am avut Bridgestone trecut. In fine, oricum nu conteaza. Daca aveam câteva sute de cai in plus, poate avea rost sa îmi bat capul. 

Legat de plasticele din mașină, sincer nu înțeleg cat de retardat trebuie să fii ca și inginer să faci consola aia centrală din plastic lucios. S-a făcut ca dracu, îi plină de zgârieturi. Până și butonul de start/stop îi zgâriat. Și mașina are doar un an. Nici nu vreau să mă gândesc cum o să arate peste zece ani. 

Edited by snaker444