Jump to content

Codare Comfort Plus pe G01

goangaus

Recommended Posts

Salut,

Inteleg ca pentru masinile cu suspensie adaptiva se poate coda un mod de condus Comfort Plus, cel putin pe seria G din ce am citit exista aceasta optiune.

Comfort Plus ar face suspensia si cutia de viteze mai comfortabile, a codat cineva sa ne spuna daca merita? Cred ca este standard pe X5 acest mod.

Unde locuiesc eu strazile sunt impanzite de speed bumps care ma scot din sarite, am in tre 10 si 20 de speed bumps pe ultimul km spre casa si ar fi utila o suspensie mai moale pe acea bucata, sau pe drumuri forestiere, am avut cateva iesiri pe drumuri forestiere si a fost destul de bumpy drumul.

Am gasit impresii despre codarea pe G30 aici.

Din ce pare, nu exista niciun risc. Oricum, este o codare reversible. In caz ca se face cu Bimmercode, acesta face automat backup. In caz ca se face cu Esys se poate face un backup inainte.

Daca esti din Bucuresti sau zona periferica din nord, da un semn pe PM si te pot ajuta eu cu codarea

Edited by minu94

Just now, ADRIAN HD said:

Ce face masina in modul hybrid?

Practic consuma bateria si apoi nu stiu. Din cauza unei maini rupte, in ziua in care a fost livrata, masina a fost tinuta cam in garaj. Am condus 600 km cu mana rupta fara sa stiu ca este rupta. Apoi am aflat, la o saptamana.

5 minutes ago, ADRIAN HD said:

Bănuiesc că ai sport,hybrid si electric.

Plus adaptiv. Care cred ca e cel mai useless. Nu mi-e clar unde si la ce adapteaza si ce anume. Si ai si zero control pe baterie sau ce se intampla cu ea.

Am codat eu cu Bimmercode pe G31 (atat Comfort Plus cat si Sport Plus, ambele lipseau pe 520D). Exact dupa instructiunile din acele linkuri.

Confort Plus a devenit modu standard la mine pentru oras (dar nu merg asa mult). Se simte o diferenta, masina e si mai barca - dar nu ma deranjeaza. Codeaza si testeaza, la X3 e posibil sa fie mai accentuat feelingu si sa nu iti placa.

• Like 2
  • Thanks 1

1 hour ago, phunctionist said:

Am codat eu cu Bimmercode pe G31 (atat Comfort Plus cat si Sport Plus, ambele lipseau pe 520D). Exact dupa instructiunile din acele linkuri.

Confort Plus a devenit modu standard la mine pentru oras (dar nu merg asa mult). Se simte o diferenta, masina e si mai barca - dar nu ma deranjeaza. Codeaza si testeaza, la X3 e posibil sa fie mai accentuat feelingu si sa nu iti placa.

Tare... ai simtit vreo schimbare și la transmisie sau doar la suspensie?

21 minutes ago, goangaus said:

Se poate coda cu bimmercode și sports display varianta cu G meter și temperatura ulei? Eu am varianta mai simpla.

ZHYsEfb.png

Aparent, se poate:

Update on Coding the newer Sport Displays

SUPER EASY!

Normal Sport Displays (Power and Torque)
Original Setup:
MGU -> 3008 Fes -> SPORT_DISPLAYS -> 0x01 old_layout

To get the new Displays (Power, Torque, Oil Temp, Psi & Gforce)
MGU -> 3008 Fes -> SPORT_DISPLAYS -> 0x02 new_layout

• Thanks 1