Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

F34 - 2.0d xDrive patineaza la urcare

Recommended Posts

Bună . Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns .

De puțin timp sunt posesorul unui BMW F34automat  2.0 xdrive . 157000 km . Și am observat ca ,nu in tot timpul la unele urcari mai abrupte are un patinaj . Ce ar putea fi. Menționez ca cutia de viteze schimbă bine și pe manual și nu are trepidații . Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns. 😊

• Romulus changed the title to F34 - 2.0d xDrive patineaza la urcare

Mă scuzați ca nu am fost mai detaliat . 
Nu se aprinde nimic în bord . Eroare sau dsc ul . Doar ca la anumite urcări , viteza 60/70 km/h are ca și o întrerupere mică de putere ca și când ceva merge în gol, derapează . Nu știu dacă îi de la ambreiaj .nu pot să-mi dau seama . Și am observat ca numa la cald mai face așa . Treapta vitezei nu am observat care este . Pe manual când o pun nu am observat sa facă așa . Și nu tot timpul am întâlnit problema . Cutia schimbă foarte bine . Manual automa . Bă chiar am fost și la un service și mi-a spus ca mașina este în regulă. Doar ca mecanicul nu a luat-o la probe mai detaliate . Să vadă la urcări cum se comportă . 

Mă scuzați ca nu am fost mai detaliat . 
Nu se aprinde nimic în bord . Eroare sau dsc ul . Doar ca la anumite urcări , viteza 60/70 km/h are ca și o întrerupere mică de putere ca și când ceva merge în gol, derapează foarte scurt 2 ori maxim câteodată 3  . Nu știu dacă îi de la ambreiaj .nu pot să-mi dau seama . Și am observat ca numa la cald mai face așa . Treapta vitezei nu am observat care este . Pe manual când o pun nu am observat sa facă așa . Și nu tot timpul am întâlnit problema . Cutia schimbă foarte bine . Manual automa . Bă chiar am fost și la un service și mi-a spus ca mașina este în regulă. Doar ca mecanicul nu a luat-o la probe mai detaliate . Să vadă la urcări cum se comportă . 

Viteza urcă . Nu are scăderi , este constantă . I-am dat și în gură la mașină . Și nu s-a simțit. Doar când este constantă viteza și turația și este într-o rampă  mai abruptă. 

On 1/14/2024 at 9:10 AM, sskkaa said:

Pai ori urca viteza ori ramane constanta? 😁

Expand  

Cred ca spune ca daca accelereaza este ok, doar daca merge constant nu e ok. 

@VladuSvp eu sincer nu sunt sigur ca inteleg, imi cer scuze. Cat de mare e panta? E o panta pe o sosea nationala? Mergi cu 60 km/h si simti ca "scapa" ceva?

On 1/14/2024 at 10:11 AM, srb_alex said:

Eu din ce spui inteleg ca nu trage la deal. Posibil sa ai probleme pe partea de turbina, furtunase, admisie, egr etc. Ai senzatia ca nu trage liniar si ca pentru a trage retrogradeaza in treapta inferioara?

Expand  

Calca cineva pentru o fractiune de secunda un ambreiaj imaginar.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...