Jump to content

BMW G05 intrebari motorizare si sfaturi

coco1382

Recommended Posts

Da, stiu ca nu este eroare, dar ma mira faptul ca apare la temperatura de afara sau poate e masina setata pe ceva fus orar si in functie de asta isi calculeaza diverse... daca o pun in hybrid este prezenta, dar daca o calc apare imediat eboost si o pun in electric, nu mai este prezent....naiba stie... 

• 1 month later...
  • 6 months later...

Salutare, am achiziționat recent un 40i 2020, ca și consum nu e de speriat la un mers mixt nu creste peste 12%. Însă mi se pare foarte slab antifonata, la 130km/h simt ca sunt ca în căruță... mai are cineva păreri diferite legat de acest aspect?

13 hours ago, busu said:

Salutare, am achiziționat recent un 40i 2020, ca și consum nu e de speriat la un mers mixt nu creste peste 12%. Însă mi se pare foarte slab antifonata, la 130km/h simt ca sunt ca în căruță... mai are cineva păreri diferite legat de acest aspect?

Trebuie să ai opțiunea S3KA - Acoustic confort glazing, care a fost trecută când am comandat mașina. Poți verifica dotările cu factura sau un decodor de vin, de ex. mdecoder.com. Se aude șuierat, dar la peste 200

On 1/4/2025 at 10:34 AM, mkdan2004 said:

Ai geamuri cu izolatie fonica? Eu am 30D cu izolatie fonica si este foarte bine antifonata, mult mai bine decat fostul F15 si E70. Este la acelasi nivel cu fostul ML350 care era ireprosabil din acest punct de vedere.

Dada scrie în opțiuni. Geamuri duble tot ce trebuie...sa fie zgomotoasa de la cauciucurile de iarna? Sunt rsc uri pe 21

Screenshot_20250105-211950_Adobe Acrobat.jpg

On 3/12/2024 at 9:04 AM, tzucul said:

Singura diferenta e spatiul de sub podea care e mai mic la 45e si unde nu incape decat chargerul si mai vreo 2 sticle.

How much luggage can the X5 45e hold?

BMW X5 45E Practicality and Boot Space | Electrifying

Capacity with the seats up is a decent 500 litres (almost twice that of a BMW i3), while the seats down figure is a mighty 1,720 litres – giving you more space than most London flats.

Diferenta e spatiul de sub podea.Atat hibridul cat si diesel/benzina au podeaua la acelasi nivel.Stiu asta ca am si un X5 m50d in familie.

FB_IMG_1657699566122.jpg

On 1/4/2025 at 4:03 PM, ebay said:

Trebuie să ai opțiunea S3KA - Acoustic confort glazing, care a fost trecută când am comandat mașina. Poți verifica dotările cu factura sau un decodor de vin, de ex. mdecoder.com. Se aude șuierat, dar la peste 200

Salutare, se pare ca este, am cauciucuri pe 21 rsc uri...e posibil sa fie de proasta calitate și sa fie atât de zgomotoase? Eu vin de pe un seria 3 din 2009, și ma asteptam sa fie măcar la fel de bine antifonata masina. Dar după 130 am Impresia ca sunt cu geamurile deschise. 

2 minutes ago, busu said:

Dada scrie în opțiuni. Geamuri duble tot ce trebuie...sa fie zgomotoasa de la cauciucurile de iarna? Sunt rsc uri pe 21

Da. Si dacă nu sunt RFT, cum mi-am pus eu, profilul produce zgomot la viteze de peste 180. 

Fr wheel.jpg

1 minute ago, ebay said:

Da. Si dacă nu sunt RFT, cum mi-am pus eu, profilul produce zgomot la viteze de peste 180. 

Fr wheel.jpg

Atunci chiar nu înțeleg,  masina am luat o SH de la un dealer..are 57k km. Nu înțeleg ce ar putea avea. Când am verificat masina avea 2 daune minore fata spate în valoare de 2000 euro cumulate.

4 minutes ago, busu said:

Atunci chiar nu înțeleg,  masina am luat o SH de la un dealer..are 57k km. Nu înțeleg ce ar putea avea. Când am verificat masina avea 2 daune minore fata spate în valoare de 2000 euro cumulate.

Nu știu, mai mergi cu una - două din aceeași gamă, benzină sau diesel, că la turație oricum nu se simte, poate este altceva. 150 este viteza  la care nu se aude mai nimic. Poate și asfaltul să fie o problemă, în Italia era excepțional de lis și drept, în Franța și Grecia nu prea... Nu face zgomot rulmenții, cutia de transfer sau grupurile față sau spate? În SUA au class action pe cutiile de transfer, dar alea croncăne, nu șuieră. Rulmenți, diff, cardan..??

Edited by ebay

7 minutes ago, ebay said:

Nu știu, mai mergi cu una - două din aceeași gamă, benzină sau diesel, că la turație oricum nu se simte, poate este altceva. 150 este viteza  la care nu se aude mai nimic. Poate și asfaltul să fie o problemă, în Italia era excepțional de lis și drept, în Franța și Grecia nu prea... Nu face zgomot rulmenții, cutia de transfer sau grupurile față sau spate? În SUA au class action pe cutiile de transfer, dar alea croncăne, nu șuieră. Rulmenți, diff, cardan..??

Ce aud eu cred ca vine o parte de la cauciucuri și efectiv la 130 simt cum bate vântul în masina. Pe la îmbinările de la uși efectiv se aude vântul pe acolo. Mi se pare ireal sa ma simt ca într o căruță într o mașină destul de scumpa și echipata foarte bine zic eu. O idee buna sa mai merg cu alte modele sa fac o diferența.  

2 hours ago, busu said:

Mergi cu altele și verifică și închiderea ușilor, platnicele de pe stâlpi se reglează. Împinge de uși când sunt închise să vezi dacă au joc, adică dacă mai permite mișcarea platnicului înăuntru. Șuierat la geamuri-uși n-am avut încă.

5 hours ago, sskkaa said:

Vezi sa nu suiere de la oglinda stanga. Incearca sa rabatezi oglinzile si fa un test.

La mine isi deplia singura oglinzile la peste 20 mph sau 30, ceva pe acolo, nu le puteam tine rabatate. Se poate dezactiva funcția asta și să mergi cu ele pliate? 

@busu eu nu aveam geamurile duble, nu am pus opțiunea iar după au scos-o din configurator și nu aveam mașina așa zgomotoasă. Când mai aveam puțin și scoteam sârmele din pneurile fata atunci da, era f zgomotoasă la rulaj. După ce am schimbat pneurile fata a dispărut și zgomotul mare la rulaj.

Ce spui tu e anormal, un X5 nu ar trebui să fie mai zgomotos ca un seria 3. 

22 hours ago, ebay said:

Mergi cu altele și verifică și închiderea ușilor, platnicele de pe stâlpi se reglează. Împinge de uși când sunt închise să vezi dacă au joc, adică dacă mai permite mișcarea platnicului înăuntru. Șuierat la geamuri-uși n-am avut încă.

Are soft close la uși. Nu prea am cum sa mai împing se lipesc destul de bine

11 hours ago, sskkaa said:

Vezi sa nu suiere de la oglinda stanga. Incearca sa rabatezi oglinzile si fa un test.

După 30 km/h ceva de genu nu ma lasă să le rabatez

Este cineva din București/ Ilfov cu un G05? Sa facă cu mine un test ceva sa le comparam? 

Eu am cumpărat masina pentru ca am un copil mic de câteva luni și ma gândeam ca o sa fie mult mai silențioasa la un drum lung decât vechiul meu e91. Am nimerit eu ceva cu probleme presupun. O sa schimb la primăvară cauciucurile și eventual o vizita la BMW poate ma lămuresc cei de acolo. 

5 minutes ago, busu said:

Dacă ești din București poți să vii să ne plimbăm cu a mea puțin, să facem o comparație. Știu istorii cu mașini luate de la reprezentanțe cu probleme, nu generalizez, nu speculez, trebuie verificat și comparat.

2 hours ago, ebay said:

Dacă ești din București poți să vii să ne plimbăm cu a mea puțin, să facem o comparație. Știu istorii cu mașini luate de la reprezentanțe cu probleme, nu generalizez, nu speculez, trebuie verificat și comparat.

Mulțumesc,  poate găsim puțin timp in weekend, sa facem o tura!