Jump to content

schimbare evacuare

CRM

Recommended Posts

Masina in cauza a trecut printr-un "lifting" si acum as cam vrea sa fac ceva cu evacuarea ca a sosit timpul.

Am zis sa optez pt. ceva realizat local (adica nu inlocuiesc traseul cu unul original).

....acum, am 2 optiuni/idei, si nu stiu care ar fi mai breazĂŁ:

traseul nou sa vina pe urma celui vechi?

sau

noul traseu sa se intrerupa dupa prima sau a doua toba intermediarĂŁ Âşi sĂŁ se ramifice spre exterior, ĂŽnainte de roĂžile din spate?

In cazul celei de a doua optiuni se gasesc rezolvari pentru a avea pe unde sa trag traseele fara probleme, daca trebuie si cum (gasesc?) sa pun si o oarecare izolatie termica in zonele cu "cod rosu" :blink: si alte eventuale probleme care pot exista/aparea

Orice recomandari ĂŽntemeiate sunt bine-venite :)

eu nu sunt un profesionist in domeniu, dar din ce experienta am, si din ce am vazut facut pe (sub) alte masini, spun ca cel mai bine e sa ramifici ( in y ) traseul dupa a doua toba, si sa pui pe partea noua ( care nu exista inainte ) deflectoare de caldura, luate de pe orice masina, din aluminiu ( din acelea cu buburuze patrate pe ele, nu stiu cum sa explic ) intre traseul tevii si puntea masinii, si e suficient pentru a disipa caldura...

am vazut ier parca intr-un catalog o toba mai mare cu 4 iesiri, 2 vin pe partea cu toba si 2 cu teava mai lunga in partea cealalta.... si ai rezolvat problema fara sa te chinui prea mult.

270571[/snapback]

Te cred, dar sigur nu erau pt e32...

eu ma refeream la evacuare dubla cu iesirea inaintea rotilor spate - undeva, unde s-ar putea, si probabil si fara tips-uri, doar un pic indoite sa sufle gazele in jos.

Daca va iesi tot prin spate va fi simplu (adica la fel ca cel original).

eu ma refeream la evacuare dubla cu iesirea inaintea rotilor spate - undeva, unde s-ar putea, si probabil si fara tips-uri, doar un pic indoite sa sufle gazele in jos.

Daca va iesi tot prin spate va fi simplu (adica la fel ca cel original).

272534[/snapback]

o sa te gazezi...

cred ca nu am inteles destul de clar... tu vrei sa fie tevile (finalele) sub masina? sau in lateral... intreb asta pt ca este o mare diferenta daca le vrei iesite lateral prin praguri... (nu cred ca te mai gazezi... :-)) ;si vreau sa-ti spun ca se aude foarte misto fara toba finala... (gen V8/12)

le vreau iesite inaintea rotilor din spate (chiar ininte de roti cam cu 10 cm), si duse pana in extremitatea pragului, dar acolo, sa nu iasa sa zicem ca finala normala (la capat ma refer) ci sa fie eventual usor curbata inspre asfalt (sau o inginerie de gen)

le vreau iesite inaintea rotilor din spate (chiar ininte de roti cam cu 10 cm), si duse pana in extremitatea pragului, dar acolo, sa nu iasa sa zicem ca finala normala (la capat ma refer) ci sa fie eventual usor curbata inspre asfalt (sau o inginerie de gen)

273494[/snapback]

aha. am inteles,da eu cred ca se poate face asa ceva.

• 5 weeks later...