Jump to content

BMW Seria 6 640d xDrive M Sport Edition - 135k km

Recommended Posts

Ce nu apare in anuntul de pe autovit este kitul ACSchnitzer,(am uitat de el) care se vinde bineinteles cu masina, a fost montat la acelasi dealer BMW care a vandut initial masina primului proprietar si de la care am cumparato si eu. Apare in istoricul de service inclusiv cu certificarea DEKRA pentru acest kit.

Screenshot 2024-02-01 at 08.38.09.png

• Like 2

Incredibila masina. Imi aduc aminte ca urmaream cu interes topicul sa vad ce retrofit-uri ii mai faci 🙂 Merita sa ajunga tot la un pasionat care s-o aprecieze. Bafta la vanzare!

Apropo de X5 45e... stiti pe cineva cu un topic de prezentare pt X5 40e sau 45e ? Sunt curios cum se comporta 2L benzina pe o asemenea greutate. Stiu ca mai are si o baterie micuta dar totusi. Multumesc pentru un eventual link. Iertare pt offtopic.

• 8 months later...
15 hours ago, Acero99 said:

nu cred domnu' Adrian ca nici pana acum nu a cumparat nimeni bijuteria ... wtf ce se intampla cu piata SH de la noi

Salutare Acero, sincer nu m-am ocupat deloc sa o vand, a stat prin februarie vreo 2 saptamani pe Autovit si acum vreau sa ma mobilizez sa o promovez ici, colo 🙂

eu daca mi-as lua o masina clasica, as lua un maserati quattroporte cu motorul aspirat de 4.7 in 8 cilindri facut in colaborare cu ferrari. evident ca e f dificil de gasit una in mintile ei.

aia e una dintre masinile care suna cel mai frumos pe lumea asta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.