Jump to content

joc caseta directie

Recommended Posts

salut. am si eu o rugaminte la voi :spuneti-mi si mie daca pot schimba caseta de directie de la un e 34 525 td cu una de la un e 36 520i pt ca am are joc. sau cineva din bucuresti care se ocupa cu asta , poate ar putea sa o mai regleze . multumesc :blink:

Daca nu a fost niciodata reglata se poate regla, daca a mai fost reglata nu mai poti sa-i faci nimic decat sa o schimbi.

267395[/snapback]

ideea este ca mi-am bagat putin mana in ea

are joc dar nu mare . in orice caz cred ca nu am reglat-o cum trebuie

si imi merge directia cam greu si in plus mai am si un pivot de la bara de conexiune mort

:blink:

@pytacu : La E34 sunt ceva sanse sa scapi de joc prin reglaj, caseta fiind cu bile recirculante.

S-a mai discutat aici : http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=9869

Despre reglaj ai aici ceva detalii : http://www.bmwe34.net/e34main/maintenance/...teering_box.htm

267622[/snapback]

ms paul . am incercat sa o reglez exact dupa indicatiile din saitul ala cu e 34 asta mai demult . am gasit si piulita aia de jos de la bratul casetei care antreneaza rotile dar parca tot nu sunt multumit . in sarsit mai intai tr sa vad daca este distrusa bucsa de semicaseta si un cap de la bara de conexiune si apoi o sa vad ce fac si cu caseta :blink:

Revin cu intrebarea pusa de mine pe acest topic:

Se repara / regleaza undeva casete de directie? A facut cineva asa ceva la un E46?

Multumesc.

269530[/snapback]

fa o verificare si elimina celelalte pr posibile. si ma gandesc ca posesorii de e 46 ar tr aiba un raspuns la dilema ta . mai insista si tu pe topic si ai grija pe la ce mecanici ajungi :blink:

fa o verificare si elimina celelalte pr posibile. si ma gandesc ca posesorii de e 46 ar tr aiba un raspuns la dilema ta . mai insista si tu pe topic si ai grija pe la ce mecanici ajungi :blink:

269532[/snapback]

am luat azi legatura cu o persoana in acest sens, am sa revin cu mai multe amanunte dupa ce voi remedia problema; eu am un usor joc al volanului (cca 8 - 10 grade), iar caseta este umeda (de vreo 200 000 km).

am luat azi legatura cu o persoana in acest sens, am sa revin cu mai multe amanunte dupa ce voi remedia problema; eu am un usor joc al volanului (cca 8 - 10 grade), iar caseta este umeda (de vreo 200 000 km).

269610[/snapback]

k

:blink: