Jump to content

Probleme la franare

Recommended Posts

Am probleme .. cand incerc sa reduc viteza de pe la 200 de km ... si am volanul putin bracat .. vibreaza puternic .. dar nu toata masina ... volanul doar

Iau piciorul de pe frana ..si o calc din nou si nu mai vibreaza

Stiu ca am un cap de bara ... cu probleme .. asta sa fie cauza?

Vreau sa imi iau neaparat ..

1. Jante+cauciucuri (ce dimensiune recomandati .. pentru bucuresti .. sa nu le rup in sinele de tramvai)

2. discuri de frana ventilate pe fatza normale pe spate!

3. suspensii sport (arcuri si amortizoare)

4. o scrumiera mai mare :blink:

Recomandari?

Am un 520i din 2001 de 170 CP (6 cil in linie)

Edited by alien4u

Am probleme .. cand incerc sa reduc viteza de pe la 200 de km ... si am volanul putin bracat .. vibreaza puternic .. dar nu toata masina ... volanul doar

1. Jante+cauciucuri (ce dimensiune recomandati .. pentru bucuresti .. sa nu le rup in sinele de tramvai)

Recomandari?

265462[/snapback]

1. Varianta scumpa ar fi Goodyear Eagle F1 225/55 ZR16 95W (sau mai mari) in jur de 800 ron/buc

Edited by duxter

265462[/snapback]

Am avut un prieten la care ii facea asa la un focus si era discu ovalizat...deci cred ca aia ar cam fi si la tine!

Recomandari?

265462[/snapback]

La ce viteza iti vibreaza?

1. 225/55/R16 sau chiar jante pe 17 nu cred ca le strici asa usor....Pneuri recomand Michelin, cea mai buna marca probabil...

2. Recomand ATE pt discuri si placute.

3. Suspensia de M e cea mai tare suspensie pe care o poti pune....pe fatza te costa insa 16 mil amortizoarele pe spate e putin mai mic pretul....insa comportamentul masinii in viraje se schimba complet...

P.S: Si mie imi vibra volanul tare la franare si e normal sa vibreze la inceput si dupa daca lasi pedala si apesi iar sa numai vibreze pt ca vibreaza la anumita viteza...mie imi vibra la franare de la 90-80 km/h. Dupa schimbarea discurilor n-am mai avut probleme cu vibratii in volan.

Edited by Ciupanezu

Daca stii ca e capul de bara cu probleme, inseamna ca de la ala ti se trage...oricum evita sa treci prin balti dupa ce incingi franele bine :blink:

265641[/snapback]

Pai mecanicul mi-a zis ca am probleme cu el .. dar chiar asa de violent sa faca?

De unde iau suspensie de M? Nu e prea rigida pentru "barca" mea?

Cauciucuri?

Si, da, ma refeream la discuri de frana din alea cu gauri .. :) nu ma pricep la mecanica .. dar imi place viteza .. :)

Acum sunt plecat pe afara ... si as vrea sa iau toate chestiile astea .. sa le montez pe masina .. in maxim 3 zile :)

Dupa care o tai la mare :)

Nici nu ai cum sa iti pui altfel de discuri, pentru ca astea vin ventilate din fabrica. Probabil te refereai la drilled sau slotted.

265604[/snapback]

Da, uite discuri din alea (poza cu fundal negru) vreau.

Sunt mai bune decat cele normale nu?

Daca stii ca e capul de bara cu probleme, inseamna ca de la ala ti se trage...oricum evita sa treci prin balti dupa ce incingi franele bine :blink:

265641[/snapback]

Mi-a mai zis mecanicul ca nu stiu ce brat .. atinge de plasticul care e sub motor .. ca asta ar fi problema din fabrica .. si ca din cauza aia ... ar putea sa vibreze .. stiti ceva?

Deci sa recapitulam:

1. Jante pe 17 (vreau sa iau niste jante negre .. masina e albastru inchis .. cred ca ar da bine) ce imi recomandati ... Nu vreau ceva foarte scump.. vreau un raport calitate pret bun ...

2. Discuri de frana ATE si placute la fel

3. Suspensie M

4. Cauciucuri Michelin

Nu stiu de unde sa le iau .. dar am sa caut ... daca aveti ceva sugestii .. un magazin de unde as putea sa iau toate chestiile astea .. ar fi super

Ce parere aveti despre tunning de motor? Ce as putea sa ii fac .. sa ii mai dau ceva cai putere??? credeti ca merita rescris soft-ul?

• 3 weeks later...
Deci sa recapitulam:

1. Jante pe 17 (vreau sa iau niste jante negre .. masina e albastru inchis .. cred ca ar da bine) ce imi recomandati ... Nu vreau ceva foarte scump.. vreau un raport calitate pret bun ...

2. Discuri de frana ATE si placute la fel

3. Suspensie M

4. Cauciucuri Michelin

Nu stiu de unde sa le iau .. dar am sa caut ... daca aveti ceva sugestii .. un magazin de unde as putea sa iau toate chestiile astea .. ar fi super

Ce parere aveti despre tunning de motor? Ce as putea sa ii fac .. sa ii mai dau ceva cai putere??? credeti ca merita rescris soft-ul?

265907[/snapback]

Am rezolvat.

Jante originale bmw de 16

Discuri zimmerman

Cauciucuri Dunlop 9000 SP

Acum simt ca stau pe sosea :blink:

Amortizoare ceva mai sport dar nu de M... nu vreau caruta .. vreau totusi masina :)

ai sa fii surprins cand vei merge cu o masina cu suspensii M - nu e nici pe departe caruta

am modificat suspensia M cu arcuri mai scurte Eibach si tot nu e la fel de rigida cum erau M-urile pe vremuri. singura problema ar fi distanta ramasa intre sosea si masina - va trebui sa iti faci de acasa traseul :blink:

• 3 weeks later...

Am rezolvat problema!

Discuri de frana Zimmerman cu sloturi

Jante BMW originale 16"

Placutze ATE

Suspensii un pic mai tari decat cele originale! Nu mai stiu ce marca sunt dar sunt luate dupa catalog!

Acum e lipita de sosea. Ma miram eu inainte de ce imi fugea fatza in curbele luate cu viteza mai mare... amortizoarele nu numai ca erau duse, dar efectiv flencaneau tijele in ele! Ma tinea pe sosea greutatea motorului!

Edited by alien4u

Am rezolvat problema!

Discuri de frana Zimmerman cu sloturi

Jante BMW originale 16"

Placutze ATE

Suspensii un pic mai tari decat cele originale! Nu mai stiu ce marca sunt dar sunt luate dupa catalog!

Acum e lipita de sosea. Ma miram eu inainte de ce imi fugea fatza in curbele luate cu viteza mai mare... amortizoarele nu numai ca erau duse, dar efectiv flencaneau tijele in ele! Ma tinea pe sosea greutatea motorului!

283238[/snapback]

la cat te'a adus cu totul ? manopera plus tot ce ai cumparat.. ??