Jump to content

Vreau jante 19'' pe e 46

NONU

Recommended Posts

sunt curios daca o sa-mi atinga la curbe gropi si asa mai departe! am auzit ca daca pun jante asa mari, o sa creeza o senzatie de discomfort pe drumurile denivelate, in cimparatie cu jantele de 15'' pe care le am. ms anticipat!

265679[/snapback]

Poti sa pui, dar iti trebuie si suspensia sport.

Eu am avut jante de 18" si m-am dus inapoi la 17". Drumurile mi-au distrus cel putin trei dintre ele. Nu mai sunt rotunde cum trebuie.

Bineinteles, e decizia ta, dar va trebui sa ai grija cu alea de 19" la gropi si alte cele. Si, precum au zis si altii, probabil ca va trebui sa modifici cite ceva la suspensie.

Edited by crazyro

Din pacate asa este, cu cat pui jante mai mari, cu atat mai repede o sa-ti pice caseta de directie... Parea mea, jantele pe 19" sunt cam mari pentru "ulitele" noastre...eu cred ca 17" e compromisul intre alura sport si un confort ok, bineinteles cu un talon de 45 la cauciuc...daca micsorezi talonul, mai multe sanse de a avaria jantele si rinchii! :blink:

Hahahahhaha sa iti pui jante de 19" pe E46 ? Tu gandesti ce spui ? Ai dreptate din afara toata lumea o sa intoarca privirea dar tu pe scaun o sa te simti ca in tractor :blink:))))) si la prima groapa adio cauciuc. Eu imi blestem zilele ca am suspensie sport si am jante pe 16" si face masina ca dreaq (in comparatie cu un Logan care zici ca e JEEP , nu se simte o groapa) . Deci pune jantele pe 19" dar pt 2 zile si dupa aia eu zik ca o sa iti pui pe 15 sau 16 :)))) ... Bafta !! Si inca ceva .. daca nu le ai inca .. nu da banii pe ele .. ca nu merita .... Acum fiecare face ce vrea .. asta e doar parerea mea ... :)

Depinde cat de des iesi la drum lung si cat de tare o calci cand iesi..... Ai destula stabilitate si cu jante pe 16" . Acum depinde daca vrei sa ii dau cu 120 - 130 in curbe .... :blink:

267114[/snapback]

Eu m-am referit la tinuta de drum, nu la dat in ea. Se aseaza mai bine pe sosea.

Edited by BRANDEX

Parerea mea ca ce este pus din fabrica pe masina este calculat ... adika se calculeaza si in functie de puterea motorului si de alte chestii .... De ce din fabrica nu pun aceleasi jante pe 316 i ca si pe 330 d ?

267116[/snapback]

Daca te uiti pe stalpul din stanga o sa vezi toate marimile de jante si de cauciucuri care poti sa le pui pe masina.

am avut eu pe 19 , ramane loc o gramada, nu atinge nicaieri , si nu aveam nici o suspensie sport. se duc dracu bratele in functie de calitatea drumurilor , si se indoaie jantele pe interior destul de des, indiferent de producatoru lor

267564[/snapback]

Si alea de 18 se indoaie. :)

:blink: Drumurile!!!

Subscriu pt calitatea indoielnica a drumurilor in America...ma asteptam la mult mai mult...autostrazi din placi, imbinate cam prost...mai proaste ca la noi in nici un caz dar si aici sunt gropi nasoale! Scuze pt offtopic.. :blink:

19` mi se par destul de exagerate, si eu am avut candva aceeasi dilema 17-18 sau 19... pana la urma am ales 18-le nu sunt nici mici dar nici mari pt 3-ar E46, eu zik ca este alegerea perfecta, 17-le trebuiau cauciucuri cu garda 45 (care-s destul de inalte) iar pt. 19 trebuia ceva de genul 35 care-s destul de dificile de pastrat pe drumurile patriei noastre...

La capitolul suspensie...eu o am sport (semisport defapt) de fabrica parerea mea este ca-i foarte buna la gropile noastre, este mai rigida decat una stock dar nu atat de rigida ca una tare sport, nu te zguduie sa-ti rupa organele in tine dar nici in viraje nu sta rau!...