Jump to content

Tipuri de duze...in V :)

Recommended Posts

Stie careva de unde se pot cumpara alte duze de stropit parbrizul? Am un tip mai vechi si vroiam d-astea noi care stropesc in forma de V nu cu 2jeturi doar...d-alea de imprastie pe tot geamu...

Stie careva si cum se monteaza?!usor...greu!? Mersi

depinde la ce model .la astea mai vechi se monteaza aproape instant .la astea mai noi e putin mai dificil.la unele chiar tre sa dai jos capitonajul de pe capota.deci in mare nu ar trebui sa ife greu.cat despre duze vezi de la ce model iti place cum stropeste si iti iei pt masina ta de la aia.asta in cazul in care se potrivesc ca marime si sistem prindere

Da, alea de la Passat mi se par si mie mai interesante.

27925[/snapback]

Eh, exact ca alea au si modelele BMW serie 3 dupa 2004! Deci nu o sa trebuiasca sa iau de la passat...ma intreb cat or costa!?! :blink:

haideti fratilor daca si pentru niste duze facem atat caz, ce e mare lucru, suni la ei si le cumperi si le montezi, parca schimbi un motor, cat poate sa coste, mai mult de 10 euro bucata? sau ai masina din 2002 si nu ai 20 de euro sa ti le cumperi?

haideti fratilor daca si pentru niste duze facem atat caz, ce e mare lucru, suni la ei si le cumperi si le montezi, parca schimbi un motor, cat poate sa coste, mai mult de 10 euro bucata? sau ai masina din 2002 si nu ai 20 de euro sa ti le cumperi?

27963[/snapback]

Aici te sustin!! :blink:

si la skoda din 2002 sunt, dar sa stii ca nu mi se par asa misto, pt ca instantaneu iti imprastie pe tot parbrizul si nu mai vezi nimik, la viteza mare e cam periculos, parerea mea... cred ca tre sa ai si ni ste stergatoare bazate (noi)

apropo de asta, mai interesant este sa vezi daca poti pune modelul nou de stergatoare, alea numai din cauciuc (vezi passat)

si la skoda din 2002 sunt, dar sa stii ca nu mi se par asa misto, pt ca instantaneu iti imprastie pe tot parbrizul si nu mai vezi nimik, la viteza mare e cam periculos, parerea mea

27973[/snapback]

Nu cred ca prezinta nici un pericol in plus.

1- nu cred ca te apuci sa stergi parbrizul la 200+ la ora.

2- ai incercat sa folosesti stergatoarele la viteza mare sa vezi ce bine sterg? :blink: (exceptie cand ploua si le folosesti doar sa dai apa la o parte)

3- "surplusul" de apa vine in zone mai putin interesante pentru sofer, restul fiind stropite si in cazul duzelor normale.

3. deci crezi ca nu se justifica?

1. am gresit, nu ma refeream la 200+, eu ma gandessc ca la un 80km/h cand vresi sa speli parbrizul sin nu mai vezi nimik, eu merg mai degraba pe cele clasice+o pereche de stergatoare bune

2. stiu ca in general stergatoarele de BMW sterg bine la viteza mare (nu stiu la 200km/h)

Am avut pe Passat si mi s-a parut mai eficienta metoda.

1- Bineinteles, orice duze ai avea, daca lama e uzata, degeaba.

2- Eu ce am avut se comportau bine pana in 80 sa zicem, dupa 80 stergeau nasol. Presupunand ca te referi la stergatoarecare se potrivesc pe BMW.

3- Idea e ca daca o comiti cand stropesti cu cele imprastiate, o comiti si cu cele normale.

In fine, ideea e ca daca le-as primi moca duzele, eu le-as schimba. De dat 10 euro pe una, nu as da (desi am masina din 2001, cum zicea cineva mai sus).

27963[/snapback]

eu cred ca glumesti. duzele pentru e30 costa 3.5 milioane lei, sint convins ca pentru e46 costa tot cam atit.

2. stiu ca in general stergatoarele de BMW sterg bine la viteza mare (nu stiu la 200km/h)

27975[/snapback]

Nu stie ce om sanatos la cap ar vrea sa dea drumu la stergatoare la 200kmph...

Deci nu se pune problema...La viteze mari e normal ca , chiar daca ai stergatoare fff bune, sa ti se para ca nu sterg bine!

eu cred ca glumesti. duzele pentru e30 costa 3.5 milioane lei, sint convins ca pentru e46 costa tot cam atit.

27985[/snapback]

Asta e raspunsul pe care-l cautam...ma rog, formularea ca datele sigur nu le vroiam pe astea :blink:

Deci nu le mai schimb...vb lu gabi...daca erau 10E mai intelegeam...

Duze d'astea in discutie are pejo 307 ( asta are prietena ).

Dupa cate am citit creste gradat presiunea in instalatie si d'aia imprastie pe peste tot...... acum nu stiu daca asta e explicatia reala, dar asa am citit. si intradevar la viteza nu tre sa folosesti jet continuu........ pare un pic incomod... am un prieten care cand vedea radaru dadea in continuu cu stergatoarele si cica sa nu'l vada :blink:) ... dar nici el nu vedea mare lucru :)

Mie mi se par destul de bune/suficiente si astea de pe e46

Duze d'astea in discutie are pejo 307 ( asta are prietena ).

Dupa cate am citit creste gradat presiunea in instalatie si d'aia imprastie pe peste tot...... acum nu stiu daca asta e explicatia reala, dar asa am citit. si intradevar la viteza nu tre sa folosesti jet continuu........ pare un pic incomod... am un prieten care cand vedea radaru dadea in continuu cu stergatoarele si cica sa nu'l vada :blink:) ... dar nici el nu vedea mare lucru :)

Mie mi se par destul de bune/suficiente si astea de pe e46

28194[/snapback]

N-am zis ca nu-s bune sau eficiente...da mi se par mai interesante alea. Si nu cred ca are treaba cu presiunea in instalatie...ci cred ca au alt desen gurile pe care stopeste! O sa cercetez la un amic...

ironm .... eu ma gandesc ca nu pot acoperi o suprafata asa mare de sus pana jos daca nu ar avea presiune diferita.... presiune mai mica pt zona de jos a parbrizului si presiune mai mare pt zona superioara a parbrizului !

Acum asa zic eu :blink: