Jump to content

Solutii pentru evitarea camerelor de pe DN1?

alien4u

Recommended Posts

Exista vreo varianta sa evitam camerele alea?

Ca eu nu ma mai duc la munte din cauza asta .. adorm la volan ..

cu viteza aia .. :)

266130[/snapback]

Da,sa circuli cu viteza regulamentara...incet incet tot acolo ajungi.

Sau a II a varianta,scoti placutele de inmatriculare la intrare si mergi numai cu 200km/h + si cand treci de ele opresti si le pui repede :blink:

Exista vreo varianta sa evitam camerele alea?

Ca eu nu ma mai duc la munte din cauza asta .. adorm la volan ..

cu viteza aia .. :blink:

266130[/snapback]

Am inteles ca exista niste folii care se pun peste numere ..

Stiti ceva?

Sunt bune?

Are cineva?

Am inteles ca exista niste folii care se pun peste numere ..

Stiti ceva?

Sunt bune?

Are cineva?

266155[/snapback]

Foliile impiedica fotografierea lizibila a placutei de inmatriculare, dar nu obtureaza citirea prin camerele de supraveghere. Degeaba ai poza ilizibila la radar, pentru ca vei fi citit corect de camera; si sa nu uitam ca sunt si ilegale.

Aparatele radar fixe de pe DN1 nu pot fi depistate de detectoarele de radar, dar locatiile lor sunt arhicunoscute. Asa ca nu te pune nimeni sa dormi la volan din Bucuresti pana la Brasov sau unde vrei tu sa ajungi, mergi si tu regulamentar macar cate 2-300 metri la fiecare poarta radar, iar in rest atentie la echipajele radar, mobile sau fixe. Si era sa uit: chiar si radarele fixe pot fi pacalite.

Exista o varianta, marcarea lor cu ajutorul gps-ului.

Cea mai simpla este dupa cum spunea colegul de mai sus, reduci viteza in 300M .

266201[/snapback]

Am inteles de la un prieten care e militian ...ca s-au montat si radare fixe ... niste dungi pe sosea .. care atunci cand treci peste ele .. iti masoara viteza ..

GPS .. nu am .. si sa stau sa ma uit pe stalpi dupa camere .. hmm... alta treaba nu am?? si .. daca ratez unu?

Am mai zis odata .. am dat printr-o chestie din asta .. cu 200 ... si cand am primit procesul verbal acasa .. ziceai ca facusem genocid ..asha de "rai" erau ..

M-au chemat acolo .. in localitatea aia .. urgent .. in 24 de ore .. :blink:

Cretini.

Am inteles de la un prieten care e militian ...ca s-au montat si radare fixe ... niste dungi pe sosea .. care atunci cand treci peste ele .. iti masoara viteza .. .. am dat printr-o chestie din asta .. cu 200 ...

:blink:

De ce nu iti iei un jet? Inca nu s-au impus restrictii de viteza la zbor ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.