Jump to content

2025 BMW X3 G45

sskkaa

Recommended Posts

Eu n-am o treaba cu interiorul ca design, si doar cu materialele mai slabe calitativ. dar pentru un M50 cred as putea trece peste ... 😄😄😄 

Desi Mercedesul arata mai luxury/premium, in realitate si el e plin de plastice ieftine care scartaie in draci.

E un trend de cost cutting la toate marcile premium.

Dupa 2021/2022 totul a luat-o la vale...

2 hours ago, sskkaa said:

E un trend de cost cutting la toate marcile premium.

Dupa 2021/2022 totul a luat-o la vale...

Acelasi discurs e de la E46/E39 incoace. Mereu modelele ulterioare au fost mai slabe calitativ, sau cel putin asta a fost opinia generala.

28 minutes ago, raduron10 said:

Acelasi discurs e de la E46/E39 incoace. Mereu modelele ulterioare au fost mai slabe calitativ, sau cel putin asta a fost opinia generala.

Cam asa este din pacate. S-au pus materiale mai slab calitative, in schimb poate ca n-ai bagat atat de mult seama pt ca ti-au luat ochii cu un design actualizat fata de generatia precedenta.

De o luna jumatate am trecut la G31, asta dupa ~8ani de F10. Inclusiv la G30 se simte o scadere a calitatii in raport cu F10 si zic asta fara a urca F10-le pe un piedestal al calitatii. Dimpotriva, n-a fost, doar ca imediat la o generatie distanta, anumite aspecte le resimt intr-un mod negativ. Primul lucru care-mi vine in minte la momentul asta si de care ma lovesc la fiecare drum este modul in care se inchid usile la G31. Nici la F10 nu mi-a placut cum se inchideau usile fata in primul rand, doar ca la G3x acestea au un sunet ieftin, poate sa nu exagerez, dar se aud ca la un logan. Nu mai are nici o treaba cu acel sunet infundat cu care am fost obisnuiti in trecut mai ales la o masina premium. Acum pot intelege si faptul ca e nevoie sa reduci greutatea anumitor componente si din cauza asta trebuie sa cauti alternative, doar ca nu-i asta motivul principal. Un alt aspect ar fii acele covorase de velours. Cele de pe G3x zici ca sunt din carton, un material f usor in comparatie cu mochetele de pe F10. Clar mai sunt si altele.

Desi am stat intr-un G60, doar ca nu suficient de mult timp, mi-e teama ca povestea se repeta chiar mai agresiv. Cel putin la G61 au renuntat la deschiderea geamului de pe haion, o adevarata blasfemie tinand cont ca acest lucru era un trademark BMW. Evident au ales acest lucru din considerente strict de costuri.