Jump to content

2025 BMW X3 G45

sskkaa

Recommended Posts

Ckh nu este transparent. 

La ani lumina este interiorul si exteriorul de Mercedes. Da, pot sa inteleg ca performanta BMW e mai buna, dar nu ai cum sa nu vezi calitatea materialelor si design-ul Bmw care zici ca e copiat de la Xiaomi/Hyundai.

Cand ai stat ultima data intr un merc nou, sa vezi calitate? La fel de proasta peste tot, plastice ieftine lucioase  scartaie tot bordul... nu mai e demult merc ce a fost... pinnacle of quality. 

Dar designul e mai reusit.

va invit sa mergeti sa va jucati prin interior la mercedes si sa folositi tableta si sa analizati atenti materialele la interior...nu stiti ce vorbiti sincer.

si sunt departe de a fi o persorana subiectiva.

@Alex3245 sunt curios ce masina conduci si ce motorizare. si daca iti face placere sa o conduci. raspunsul tau ar putea sa iti raspunda la orice nedumerire. placerea de a conduce este diferita de la o masina la alta. indiferent ca este o masina sport/suv.

1 hour ago, ckh said:

am fost la training de lansare in salzburg si am condus-o in paralel cu glc si alti "competitori" - e la ani lumina fata de glc, atat am de spus.

mie personal imi place cum arata / se conduce.

pai daca mercedesul era chel line si/sau cu motorizare mai proasta tocmai cu scopul de a se demonstra fals superioritatea bmw...

niciodata nu as cumpara bmw X3 la pret egal sau la 90% din pretul mercedes. la 80% din pretul de glc, da.

In momentul de fata conduc un A6 55 tfsi-e, imi place sa o conduc. Nici o masina nu imi place sa o conduc mai mult de 5-6 ore 😄, poate sa fie si bugatti. 

Am mers cu seria 5, seria 4, x3, x5, glc, c class, e class etc. Niciodata nu mi-a placut feeling de condus dintr-un SUV, nu am putut pune egal intre SUV si dinamic 😄, dar asta e parerea mea.

M-am jucat mult pe multe tablete, pentru unele am si lucrat in trecut, cu ce ar fi mai buna generatia noua de la BMW fara de generatia veche de la Mercedes ? @ckh

Pe partea de plastice, nici nu vreau sa mai aud de ele ca sunt praf peste tot dar interiorul la acest x3 mie unul mi se pare ciudat rau:

image.thumb.png.5b01e40a927a03e83c5e3947f82698fb.png

fata de 

image.thumb.png.2d2df54a41830c9815e748c1f39496d0.png

Dar na gusturile nu se discuta 😄 

Edited by Alex3245
  • Like 1
  • De acord! 1

arata foarte ciudat bordul de x3, tot mi-am zis ca lipseste ceva, acuma va vad comparatia, mi-am dat seama ca lipsesc gurile de aerisire ceea ce face ca bordul sa para “incorect”

e ca atunci cand a aparut tesla fara grila fata, mi s-a parut ciudat