Jump to content

debitmetru lua-l-ar focu'!

gio_rider

Recommended Posts

SALUT ! am si eu o intrebare...am dat search debitmetru da am citit tot felu de chestii nimic ptr cazul meu ! Va intreb ce mi recomandati ??? unde sa schimb si eu debitmetru pentru un e46 din 2002 (150 hp ) Ce mi recomandati ?? am auzit ca dupa ce se monteaza se pune un soft in el....cine e serios si face treaba buna ? La filaret mi au cerut 400 de euro !!! va multumesc ! :blink: Edited by Romulus

SALUT ! am si eu o intrebare...am dat search debitmetru da am citit tot felu de chestii nimic ptr cazul meu ! Va intreb ce mi recomandati ??? unde sa schimb si eu debitmetru pentru un e46 din 2002 (150 hp ) Ce mi recomandati ?? am auzit ca dupa ce se monteaza se pune un soft in el....cine e serios si face treaba buna ? La filaret mi au cerut 400 de euro !!!  va multumesc !  :blink:

266845[/snapback]

Nu se pune niciun soft, dar dupa ce il schimbi e bine sa dai un reset la computeru de bord (sau sa ii scoti alimentarea de la baterie 5 minute). Debitmetru ala e foarte important , si eu am avut mari probleme din cauza lui si iti sugerez sa iei original, daca se poate de la reprezentanta. E in jur de 350 euro.

SALUT ! am si eu o intrebare...am dat search debitmetru da am citit tot felu de chestii nimic ptr cazul meu ! Va intreb ce mi recomandati ??? unde sa schimb si eu debitmetru pentru un e46 din 2002 (150 hp ) Ce mi recomandati ?? am auzit ca dupa ce se monteaza se pune un soft in el....cine e serios si face treaba buna ? La filaret mi au cerut 400 de euro !!!  va multumesc !  :blink:

266845[/snapback]

Nu trebuie resoftat nimic,trebuie doar stearsa memoria de erori a calc de motor.Gasesti la magazin Bosch 0 928 400 527 daca e euro3 sau Bosch 0 928 400 529 daca e euro4. E in jur de 400 RON.

Bafta.

Nu trebuie resoftat nimic,trebuie doar stearsa memoria de erori a calc de motor.Gasesti la magazin Bosch 0 928 400 527 daca e euro3 sau Bosch 0 928 400 529 daca e euro4. E in jur de 400 RON.

Bafta.

266959[/snapback]

asa ieftin? :blink:

costa 100 euro doar senzorul, dar nu te sfatuiesc

266990[/snapback]

eu am facut o proba cu un senzor si un corp debitmetru de la un coleg de forum ..senzorul iese f usor cu un torx special cu gaura care se gaseste in comert ....deci nu e mare smecherie sa schimbi senzorul ! ...pui pe cel nou in loc si gata ..Nu stiu cum e cu resoftarea ..

Edited by myxage

am facut si eu asta, la E39 520, Bosch - 350 RON

dupa 2 zile am umplut orasul de fum si am cumparat altul original, 1150 RON.

Cei de la Bosch au spus ca pt VAG nu e nici o problema, in schimb la BMW au avut mai multe cazuri ca al meu

100 euro costa debitmetrul ( doar senzorul ), 1100 - 1400 RON costa debitmetrul cu tot cu corpul de plastic.

eu l-am cumparat pe cel de 100 euro de la BOSCH SERVICE Bacau. cei de acolo m-au avertizat ca e posibil sa nu functioneze corect pe E39, mai avusesera cazuri asemanatoare. dupa 2 zile au inceput problemele - nu mai masura corect cantitatea de aer, mai precis valoare pe tester scadea in accelerare si crestea la relanti, exact invers decat ar fi trebuit. practic functiona pe dos.

l-am dus la Bosch, mi-au spus ca mai bine imi dau banii inapoi decat sa imi dea alt debitmetru care sa se arda.

am mai pus diferenta si am cumparat piesa originala, a functionat perfect.