Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW X5 45e

Mohammad

Recommended Posts

13 minutes ago, mgi said:

La noi leasingul operational are conditii foarte proaste (sau avea cand m-am uitat eu). Cred ca la un X5 dotat e cam 1000 euro + tva rata pe luna, plus probabil un avans de vreo 15k euro. Asta pentru 3 ani..

nu iti cumper x5 nou cu 1000 euro pe luna, minim 2000 pe luna

La noi la operational dai avans de 10-15% + rata, in RO nu prea este pont leasing operational 😄.

cum e BMW i4 eDrive35:

•  PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.
  •  549€ FĂRĂ TVA/ 654€ CU TVA PE LUNĂ.
  •  ŞI O PLATĂ INIŢIALĂ DE DOAR 5.330€ FĂRĂ TVA/ 6.342€ CU TVA.

deci avans 6.4k euro apoi 654 euro pe luna timp de 3 ani = 23.544, total 30k euro pentru un i4 care e 50k mai pui discount sau rabla il iei la 40-45 k euro si nu cred ca un i4 dupa 3 ani al valora 10k euro 😄 

Edited by Alex3245

40 minutes ago, tzucul said:

La leasing operational pe 3 ani cu 35000km inclusi pe an rata e peste 2000 euro plus tva daca nu si mai mult.

Si pe 5 ani ?

31 minutes ago, mgi said:

In tarile cu apa calda, da. Dar noi suntem mai speciali, ne permitem.

Uite exemplu: 

https://bmw-bavaria.ro/leasing-operational-modele-electrice/

Vorba era de hibrid nu de EV ...

https://www.bmw.ro/ro/topics/offers-and-services/bmw-financial-services/leasing.html

1 minute ago, tzucul said:

Maxim e pe 48 luni operationalul si vreo 180.000km in contract.Daca iei asa cu siguranta ai rata peste 2300 euro.

N-as prea crede pt ca suma totala acopera achizitia integrala , dar nu bag mana in foc.

24 minutes ago, Alex3245 said:

La noi la operational dai avans de 10-15% + rata, in RO nu prea este pont leasing operational 😄.

Confunzi cu leasingul financiar.

LEASINGUL OPERAŢIONAL incepe cu avans ZERO şi continuă cu rate lunare fixe până la finalul contractului, cand auturismul trebuie returnat. Astfel beneficiezi de  un control deplin asupra planificării financiare în orice moment. In funcţie de autoturismul ales, perioada de finanţare dorită şi rulajul estimat, se stabileşte rata lunară

Doar la EV e cu avans ( din link-ul tau ) , in rest pe operational nu exista avans si binenteles , la sfarsit de contract masina se preda la dealer .  Practic platesti o chirie cu toate serviciile incluse pentru o masina noua.

Am pus doar o intrebare celui pe care l-am citat , mai departe fiecare stie ce-si doreste .

Edited by BaXXon
typo

la toate cer un avans  ex seria 1  doar ca au găsit o denumire "plata majorată".  :)) *Oferta de leasing operaţional exprimată în EURO prin UniCredit Fleet Management S.R.L., este destinată persoanelor fizice şi juridice, pe o perioadă de leasing de 36 de luni, cu prima rată majorată de 5.397 EURO plus TVA, respectiv 6.422 EURO cu TVA inclus, iar următoarele 35 de luni cu rata de 365 EURO fără TVA, respectiv 434 EURO cu TVA inclus, şi 30.000 km incluşi în contract. Oferta include întreţinere şi reparaţii în limita condiţiilor contractuale, CASCO, RCA şi rovignetă. Oferta este disponibilă doar la partenerii BMW participanţi, este supusă unor termene şi condiţii, şi este valabilă până la 31.12.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clienților se va face condiţionat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Fleet Management S.R.L.

5 hours ago, BaXXon said:

N-as prea crede pt ca suma totala acopera achizitia integrala , dar nu bag mana in foc.

Confunzi cu leasingul financiar.

LEASINGUL OPERAŢIONAL incepe cu avans ZERO şi continuă cu rate lunare fixe până la finalul contractului, cand auturismul trebuie returnat. Astfel beneficiezi de  un control deplin asupra planificării financiare în orice moment. In funcţie de autoturismul ales, perioada de finanţare dorită şi rulajul estimat, se stabileşte rata lunară

Eu când am cerut oferte toți au avut avans sau plată majorată care de-obicei e 10% din mașină.