Jump to content

BMW X5 45e

Mohammad

Recommended Posts

Ma rog, ramane de vazut. Eu insa nu sunt genul sa schimb masina la 1-2 ani. La mine masina e un produs de cursa lunga. Daca are suficienta putere si-o aleg cu dotarile de care am nevoie nu ma plictisesc repede de ea. Nu stiu de ce traiam cu impresia ca la PHEV poti merge in continuare pe benzina daca ti se strica ceva la partea de propulsie electrica. Se pare ca trebuie sa ma reorientez spre un mildhibrid de 3000cc 😄 

Din ce am citit sistemele astea sunt destul de fiabile cu multa tehnologie luată de la Toyota.Motorul electric este în cutia ZF iar legat de baterii încă nu am văzut/citit sa le schimbe cineva sau sa dea eroare.Ce-i drept tehnologie relativ noua pe mașini noi...așteptăm și vom vedea.Momentan a mea are 108.000km fără absolut nicio problema.

Recent intors din Grecia si a fost o placere sa merg cu ea asa la drum lung, fara nicio problema, consum: Craiova- Calafat cu bateria plina pe modul hybrid 4.5% 😄 , ajuns la destinatie cu 8%, medie viteza 84 km iar la intors cu 9.5%.

Cred ca ca si la diesel aveam asa consum :)), ideea cu masina asta sa nu sari de 130-140 km/h :))

• Like 1

La 160km/h cam 11.5-12 consuma.la 180 probabil 13-14.Oricum la câte radare fixe au montat pe autostrăzi (încă nefuncționale) ar cam trebui sa ne limitam la max 160 zic eu sau măcar sa ne obișnuim cu viteza asta maxima.

Edited by tzucul
  • De acord! 2

34 minutes ago, coco1382 said:

Recent intors din Grecia si a fost o placere sa merg cu ea asa la drum lung, fara nicio problema, consum: Craiova- Calafat cu bateria plina pe modul hybrid 4.5% 😄 , ajuns la destinatie cu 8%, medie viteza 84 km iar la intors cu 9.5%

Gata ma, imi iau si eu ejnebun.

• Haha 2

32 minutes ago, Ciprian01 said:

Gata ma, imi iau si eu ejnebun.

Poate imi iau si eu vreo electrica pana atunci si haideti sa facem toti un drum catre Grecia sa vedem cum ajungeti inainte cu 2 ore :))) 

Just now, coco1382 said:

Nu ai vrut sa asculti de mine cand ti-am zis sa iei direct X5 😄 

Nu e ciudata senzatia de la limuzina la X5? Am fost si eu intr-un X5 chiar confortabil dar cand am coborat din el m-am murdarit de la prag :))) 

E la vanzare doamna limuzina, dar agentul mi-a zis ca el crede ca se da rapid. Vom vedea.

Eu fofilez intre 550e sau X5 45e, 550e e pretul foarte mare si parca nu m-as arunca la atat de mult iar la 45e ma incanta suspensia pneumatica, alte dotari vs 545e, cum ar fi trapa, scaune confort, range mare electric.

On 8/20/2024 at 8:34 AM, costinlogin said:

Ma rog, ramane de vazut. Eu insa nu sunt genul sa schimb masina la 1-2 ani. La mine masina e un produs de cursa lunga. Daca are suficienta putere si-o aleg cu dotarile de care am nevoie nu ma plictisesc repede de ea. Nu stiu de ce traiam cu impresia ca la PHEV poti merge in continuare pe benzina daca ti se strica ceva la partea de propulsie electrica. Se pare ca trebuie sa ma reorientez spre un mildhibrid de 3000cc 😄 

Au inceput sa iti placa motoarele de 3000? 🙂 

On 8/21/2024 at 4:13 PM, Crysis21 said:

Pai din ce citesc aici, la drum lung e fix acelasi consum ca al meu 40i 😂

Dar nu acelasi impozit si 0 consum prin oras 😜 

@RedCap Mereu mi-au placut cele de 3000 insa nu mai suport impozitul asta aberant fix degeaba. Ii cumparam o Yamaha de 125cc lu' fiimea aia mica cu cat impozit am dat la primarie in 9 ani. Acu sa vedem ce fac, trebuie sa mai documentez cu hibridele astea si mildhybrid. Plus ca design-ul actual la BMW ma zgarie pe retina ...asa ca macar placerea de a conduce sa-mi ramana , daca placerea de a o admira la exterior s-a dus naibii 😞 

mildhibrid singura sansa sa platesti impozit redus cat o mai dura si asta , cand vor fi toate motorizarile asa probabil va disparea iar in viitor si suvurile vor avea motoare de max 2000

Edited by Myx