Jump to content

BMW România = bătaie de joc

Recommended Posts

29 minutes ago, Lospaa said:

Casco îl fac pt alte motive, zic, nu ca ia foc mașina de la egr. .. Mai e și masina premium.. 

..Ce, conteaza daca masina e premium?

Ma gandesc ca da iti ia masina foc si nu e din cauza ta prin Casco poti reclama reparatii din vina fabricantului pe parte ce a tinut strict de fabricamt prin proasta proiectare. Mai ales ca are in circulatie recall pentru cutare model dar nu cutare model, adica al lui.

Casco te salveaza.

3 minutes ago, michidutza said:

@3: programare pt schimbat ulei și filtru ulei. N-am făcut niciodată programare pt curățat galerie. Pt problema asta n-am făcut decât să cer informații.

Legat de problemele la server, aștept să-mi confirme BMW chestia asta când îi voi vizita pt problema din mesajul afișat. În felul asta văd dacă cel care mi-a furnizat această informație a făcut-o ca să scape de mine.

Una peste alta simt ca vom bea o bere undeva, cândva, fără sterilete la noi.

😉

CA SĂ NU FIU ÎNȚELES GREȘIT DUPĂ ULTIMA REMARCĂ: ÎMI PLAC FEMEILE !!!

Si eu cred ca vom bea o bere.

Ca si idee, daca faci programare online la o ora mai tarzie si ei stiu ca nu se incadreaza, anuleaza. Stiu sigur ca asa se intampla pt ca am patit-o si eu. In schimb, la programarile de la prima ora a diminetii, n-am avut niciodata problema.

Asta cu steriletul, e o glumita, poata proasta in anumite contexte, menita sa destinda situatia.

Fiecare vrea ce face 👍🏼

33 minutes ago, bimmer90f30 said:

..Ce, conteaza daca masina e premium?

Ma gandesc ca da iti ia masina foc si nu e din cauza ta prin Casco poti reclama reparatii din vina fabricantului pe parte ce a tinut strict de fabricamt prin proasta proiectare. Mai ales ca are in circulatie recall pentru cutare model dar nu cutare model, adica al lui.

Casco te salveaza. 

Normal ca, casco te salveaza, dar nu fac casco pt un egr prost din fabrica, asta voiam sa zic. Mai ales dacă mașina e premium,,,

• De acord! 1

Cum s-a ajuns la concluzia ca trebuie casco pt a te pazi de egr?

Casco este o polita care o faci pt orice schizofrenie posibila, dar in special pt accidente rutiere, furt si incidente cu autor necunoscut. Casco acopera si astfel de situatii in care este omul nostru, presupupunand ca egr-ul ii da foc la masina intr-un final.

3 hours ago, edit said:

Cum s-a ajuns la concluzia ca trebuie casco pt a te pazi de egr?

Casco este o polita care o faci pt orice schizofrenie posibila, dar in special pt accidente rutiere, furt si incidente cu autor necunoscut. Casco acopera si astfel de situatii in care este omul nostru, presupupunand ca egr-ul ii da foc la masina intr-un final.

Am dedus din comentariile postate in acest topic ca, in cazul nefericit in care mașina ar lua foc din cauza răcitorului de gaze, casco ar acoperi dauna.

Nu sunt utilizator de casco și nu dețin această informație. Cei care au casco și au citit contractele de casco, poate ne ajuta cu ceva informații mai apropiate de realitate.

mai ales la faza cu egr cred ca pot actiona bmw in instanta pt recuperare, bun Casco , asa exista si polita de viata , ar trebui sa avem toti si pana la urma corpul, viata e mai pretios decat o masina nu ? Umblam 99% fara asigurari cu acest corp expus zilnic la diverse . Genul de fatalist umblator nu poate fi o filozofie de viata , la modul real daca ai Casco sunt multe lucruri la care nu esti asigurat ,  inclusiv ca fuge chixda din casa la vecinul ca sa fim Ontopic , e un comfort mental , daca poti why not , in realitate ultimul an de Casco a fost acum 15 ani poate .Cred ca mi-am facut ceva avantaj financiar la minim 3k pe an , prersupun ca deja imi iau masinile gratis datorita acestui fapt . Depinde si cat costa masina si cum e finantata , la ce doresc eu next e nevoie de  Casco , valoarea masinii care nu merita luata cash iar leasingul ma va obliga la casco, in acelasi timp daca as finanta 100k cash  ar fi o prostie , apoi 5 ani de lasing inseamna aprox 20 k costuri suplimentare doar  cu asigurari ,dar doar botul masinii valoreaza suma asta . Deci pana la urma tine si de valoarea masinii si clar trebuie sa iti permiti o eventuala reparatie daca iti asumi lipsa Casco . La noi piata pieselor sh face abordarea unei reparatii mai usoara .

Asta cu 3k euro casco pe an mi se pare mega exagerare... atata e casco la o masina de 80-100k eur, ceea ce nu cred ca e cazul aici...

Eu la masina mea cu suma asigurata de 47600eur, am platit casco de aprox 1500eur pe an...

In plus daca n-ai accidente, casco mai scade anual, deci nu poti raporta 3k eur in 15 ani, sa fim seriosi 🙂

• De acord! 1

10 minutes ago, sskkaa said:

Asta cu 3k euro casco pe an mi se pare mega exagerare... atata e casco la o masina de 80-100k eur, ceea ce nu cred ca e cazul aici...

Eu la masina mea cu suma asigurata de 47600eur, am platit casco de aprox 1500eur pe an...

In plus daca n-ai accidente, casco mai scade anual, deci nu poti raporta 3k eur in 15 ani, sa fim seriosi 🙂

eu nu stiu cum prindeti voi preturile astea, eu in 2018 cand doar ce luasem masina, 06/2014 pretul la casco era 2100 de euro pe an si din ce stiu eu pretul la casco cam creste nu scade decat cand scade si valoarea masinii ( atunci era evaluata la 21000 de euro) daca era pretul de 1000 de euro pe an era decent dar la 2100 in 3 ani plateam botul complet de 2 ori in banii astia 🙂
Tata a luat masina de noua si in fiecare an aproape i-a crescut casco ( nu cu mult ) dar a crescut fara sa aibe vreo dauna sau ceva ...

Edited by DragosPena

Nu exista asa ceva, eu la ultimele 4 masini am avut casco, si nevand daune la toate politele valoarea primei a scazut anual, pentru ca scade si valoarea asigurata. Este normal si logic sa scada.

In schimb daca ai evenimente, va creste cel putin in anul urmator.

• De acord! 1

20 minutes ago, DragosPena said:

eu nu stiu cum prindeti voi preturile astea, eu in 2018 cand doar ce luasem masina, 06/2014 pretul la casco era 2100 de euro pe an si din ce stiu eu pretul la casco cam creste nu scade decat cand scade si valoarea masinii ( atunci era evaluata la 21000 de euro) daca era pretul de 1000 de euro pe an era decent dar la 2100 in 3 ani plateam botul complet de 2 ori in banii astia 🙂
Tata a luat masina de noua si in fiecare an aproape i-a crescut casco ( nu cu mult ) dar a crescut fara sa aibe vreo dauna sau ceva ...

Nu stiu la ce asugurator.

Totusi, daca era seria 5, evaluarea masinii a fost de 21k pt ca aparuse modelul nou, insa pretul pt a repara un f10 tot pret de seria 5 este.

Mi-am propus sa tin Maserati-ul 10 ani sau 100.000km, prima atinsa.

Cand va avea 10 ani, masina va valora 15k. Evident ca nu ma astept la polita casco de 800 euro, ci de 2500 poate, daca o sa mai am chef sa o asigur. Pt ca o reparatie in caz de dauna mica, tot mult costa.

Era vorba de un F34, mi s-a parut sincer mult si am zis ca imi asum dauna daca se intampla ceva, 6 ani mai tarziu un singur mini accident cand o domnisoara mi-a pupat bara spate ( revopsire si bandou de inlocuit pe RCA) niste baieti simpatici au facut ceva tribale pe capota si altii care mi-au furat capacelele de plastic si au stricat un stropitor de faruri deci clar am iesit mai bine pana in acest moment, daca as face o medie de 1500/an acum ar fi trebuit sa fi platit cam 9000 euro