Jump to content

dvd navigatie cu harta romaniei ?

vexatu

Recommended Posts

va salut pe toti(e) as avea o dorinta la voi , are cineva dvd-ul original bmw insa sa aiba si harta romaniei ? Raman dator , astept mesaj privat si fac cinste :blink: si ink ceva ma intereseaza unde as putea comanda si eu telefonu siemens s65 pentru o serie 5 , 525 d din 2005 ? mersi !

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

adica ? ce anume nu este , dc nu esti coerent in exprimare :blink:

Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH, K in loc de “ca” … etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.

Edited by verssatu

despre telefon habar n-am dar despre dvd-ul cu harta romaniei, la fel cum si gbu ti-a spus , stim sigur ca deocamdata nu exista pt romania, pt ei harta se innegreste cand iesi din ungaria, repet deocamdata.

da un serch si vei vedea ca sunt multe topicuri deschise pe tema asta ...

de pe forum pana reuseti sa intri:

a mine merge, pe un BMW E39, cu MK4 (navi mare). Nu se vede nici o diferenta daca e "perspective" sau nu. Am mers, Iasi - Bucuresti. De cateva ori pana la Roman a zis ca sunt iesit de pe harta digitala. In rest, a fost bine. Are doar drumurile principale; din Bucuresti am vazut doar cateva bulevarde mari; din Bacau, Iasi, Buzau - la fel, cateva (3-5 bulevarde mari). In Bucuresti erau numele vechi ale strazilor (din cate mi-am dat eu seama, un ne-bucurestean ).1

deci merge la tine, asha ca efortul nu ar fi degeaba :blink:

a aparut romania pentru bmw. uite link aici:

http://www.gpsforum.biz/index.php?showtopic=2696&hl=

sigur este ? eu am cautat si n-am gasit absolut delok siemens s65 , ceea ce-mi trebuie mie ! cat despre harta ink nu am un raspuns concret de la bmw bavaria ! Respect tuturor , si multumesc pentru informatii :blink:

Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH, K in loc de “ca” … etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.

Edited by verssatu

am incercat sa imi creez si eu cont , insa nu am reusit , nu-s dc , insa am obs ca au probleme cu downloadu , deoarece este offline sectiunea de download ! Bafta

p.s. apropo daca imi cumpar un model de siemens s65 , merge la bmw ? sau cel din cotiera are ceva special ? in masina mea eu am avut un siemens s65 , insa numai este ! astept un raspuns de la voi :blink: mersi !

Dupa cum s-a mai discutat si pe alte topicuri harta cu Ro pt. BMW detaliata nu exista INCA iar cea de care vorbiti e o mare porcarie da niste mari erori la modul ca sunt pe EUropeana si trebuie sa fac stanga in 500M cand de fapt eu trebuie sa fac stanga in 2M iar de multe ori arata ca sunt in afara hartii desi eu sunt pe drumul corect deci n-ai ce face cu ea. N-are deloc precizie asa ca nu va mai obositi. Mai aveti rabdare sa scoata cei de la NavTeq.

faza e ca azi imi indica ca sunt undeva in papuris, chiar nu ma intereseaza precizia, ma intereseaza sa folosesc cat de cat sistemul de navi, asta pana nu mor si la inmormantare sa-mi faca "cado" cineva ce au scot cei de la nav tech cd-ul cu romania :) :blink: :)

stiu si ai dreptate ca e naspa sa-ti spuna sa o iei la dreapta acum si sa nu ai pe unde, insa momentan nu folosesc nici macar atat , macar sa-mi arate ca sunt pe harta , macar sa mai schimb din cand in cand ecranul de pe cd 1 sau din computer pe navi . :)

sa vedem ... :blink: