Jump to content

un fel de tuning...

Atty

Recommended Posts

imi cer scuze DACA am gresit locatia subiectului meu!!!  :blink:

In Rominia pot gasi capace de ventil ca cele din poza??? pe ebay.de am gasit si sunt in jur de 10 euro.post-6604-1186503537_thumb.jpg

268662[/snapback]

cel mai simplu ar fi sa intrebi la un magazin de piese auto, insa si eu cred ca la cum se fura ramai fara ele pe loc, cred ca pana mergi in partea cealalta la masin, pana te intorci sa te urci in masina au disparut deja cele de pe partea soferului :) :)

mersi de raspunsuri.  :blink:

268703[/snapback]

Acum depinde, poate ai noroc si nu ti le fura, eu amavut cromate tot timpul si nu mi le-au furat, se mai intampla ca pe la vulcanizare sa le faca ei uitate sau sa nu le stranga bine si sa le pierzi pe drum.

mai bine-ti comanzi cateva seturi ..sa ai acolo :blink:

269003[/snapback]

Minim 2-3 / saptamana inmultit cu cate saptamani vrei sa ai capace de ventil cu M si ti le comanzi :) Iesi si mai ieftin la transport daca iei cateva zeci de seturi :)

• 2 weeks later...

eu am avut ceva de genul numai ca in loc de sigla ///M era emblema de BMW si le-am tinut o gramada si asa am dat masina, nu le-a luat nimeni de acolo, cati credeti ca se uita la capacelele de la ventile, aproape nici nu se vad daca au embleme pe ele cu conditia sa fie si valvele cu capace cromate, asa nu sar in ochi

edit: astea vad ca au si ceva capace pt valve si o cheie cu care le poti strange mai bine sa nu se poata desface cu mana

Edited by io's

eu am avut ceva de genul numai ca in loc de sigla ///M era emblema de BMW si le-am tinut o gramada si asa am dat masina, nu le-a luat nimeni de acolo, cati credeti ca se uita la capacelele de la ventile, aproape nici nu se vad daca au embleme pe ele cu conditia sa fie si valvele cu capace cromate, asa nu sar in ochi

edit: astea vad ca au si ceva capace pt valve si o cheie cu care le poti strange mai bine sa nu se poata desface cu mana

274391[/snapback]

Man, mie mi-au furat saraciile alea de capace de plastic de la dacie.

La del capacele rotilor. :blink:

Probabil pusti sau taximetristi.

Acum daca dai de un baietas cu logan, taxi care are toata masina M Power, le va ochi si le va fura instant. :)

Edited by SirAvalon