Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Revizie E60 525 d

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Am achizitionat un e60 525 d si doresc sa ii fac revizia. Ultima revizie a fost facuta in 19-10-2006 la 78502 km, in martie 2007 a fost radiata, masina are in prezent 94200 km. Calculatorul de bord indica 11 mii km pana la urmatoarea revizie, dar doresc sa o fac acum.

Ce am gasit pana acum ar fii:

Filtru ulei - 55 lei man

aer - 130 lei man

motorina - 125 lei man

polen carbon activ - 230 lei

fara carbon activ - 150 lei

Placute fata - 393 lei ate

spate - 235 leo ate

Ulei Castrol Edge pe care scrie bmw long life 04 0w40 - 55 lei pe l

Placutele le schimb deoarece mi se par cam pe duca in schimb calc de bord indica 13mii km pe fata si 17mii km pe spate.

Ce altceva ar mai trebui schimbat la aceasta revizie? Preturile cum vii se par?

Edited by Big990

sincer nu arata prea bine nu mai au foarte mult, am fost cu masina la verificat la o cunostina(service autorizat peugeot) si mi-a zis ca in jur de 4000 km pe fata si cele de pe spate mai mult, acum depinde si de cat de agresiv o sa folosesc frana. Si nici cu discurile nu stau prea bine :blink:...

Stie cineva cat costa placutele si discurile oem? Si unde

Edited by Big990

Pot sa va spun eu preturi deoarece mi-am facut comanda la:

filtru ulei - 49

motorina - 110

polen activ carbon kitul - 200

aer - 115

discuri fata 310mm oem(textar)- 600 (2 buc)

placute fata oem(textar) - 360

placute spate oem(textar) - 275

10l ulei castrol edge rs 0w40 - bmw long life 04 - 450

Magazin -Topspeed Craiova, dupa multe cautari la ei am negociat cel mai mic pret.

Cum vii se par preturile mari mici?

Am uitat sa specific toate filtrele sunt Mann

Edited by Big990

asa scrie si in cartea mea, dar daca pui 8 litri da pe afara, am facut revizia la masina in germania si au pus aia numai 5 litri, motorul e 525 d particle filter..poate daia...?

am factura, acum am luat uleiul de la bmw berlin si mi-au dat 5 litri dupa seria caroserie.....am verificat acum joja la ulei si e perfecta ..la linie..nici in plus nici in minus....

asa scrie si in cartea mea, dar daca pui 8 litri da pe afara, am facut revizia la masina in germania si au pus aia numai 5 litri, motorul e 525 d particle filter..poate daia...?

am factura, acum am luat uleiul de la bmw berlin si mi-au dat 5 litri dupa seria caroserie.....am verificat acum joja la  ulei si e perfecta ..la linie..nici in plus nici in minus....

275681[/snapback]

io am 525d din 2004 si 8 litrii intra! cum sa dea pe afara?? :blink:

Edited by Calin325

am verificat si eu joja chiar asta seara si e la max nu peste si au intrat peste 8 litrii. 525d tot cu particle filter... chiar m-am si uitat la nivel cand sa completat primul bidon(5l) si era peste jumate mai era destul pana la max. Edited by Big990