Jump to content

e39 tds fum negru albastru la acceleratie

tonyprive

Recommended Posts

salut baieti...cam care ar putea sa fie problema la un e39 tds cand scoate fum negru spre albastru la acceleratie si intercoolerul este patat de ulei in partea de jos. Am dat jos admisia si am gasit un fel de ulei foare gros..gen vaselina pe pereti.

Ce ziceti e de la turbo?Masine fuge de mananca jar dar scoate fum.. ..de ce o accelerez mai tare de aia scoate fum mai mult.

mersi

mersi pentru opinie....asa credeam si eu dar speram sa fie altceva

269513[/snapback]

nu e nici o turbina ... trebuiesc curatate ceva filtre pe acolo... cind o sa ti cada turbina ... masina o sa aibe 50 de cai si o sa simti

eu zic sa faci o investigatie si sa nu schimbi turbo ... ca nu e 2 lei

tu chiar crezi ca schimba o piesa a carei valoare depaseste 1000E fara nici o investigatie prealabila? :blink:

turbina poate sa arunce ulei intai ca prim semn.. cand deja nu-ti mai trage masina e clara situatia.. ma rog..

ar fii o idee sa verifici si nivelul uleiului dar daca "trebuiesc curatate ceva filtre pe acolo" cum de curge ulei la intercooler? :) deja e SF

Edited by AliNOS

tu chiar crezi ca schimba o piesa a carei valoare depaseste 1000E fara nici o investigatie prealabila?  :blink:

turbina poate sa arunce ulei intai ca prim semn.. cand deja nu-ti mai trage masina e clara situatia.. ma rog..

ar fii o idee sa verifici si nivelul uleiului dar daca "trebuiesc curatate ceva filtre pe acolo" cum de curge ulei la intercooler?  :) deja e SF

269803[/snapback]

Mersi pentru sfat....Sa fiu mai precis cu uleiul de pe intercooler..radiatorul este umed de ulei in partea de jos si la o stationare mai indelungata am ceva picaturi pe asfalt.Am dat eu jos admisia pana la intercooler sa curat erg si am gasit pe pereti un ulei foarte vascos care nu stiu de la ce poate sa fie.....ai idee?

Masina trage super bine dar cand bag piciorul scoate fum si la viteza mai mare daca accelerez scoate fum negru si in general la demaraj.

Eu nu sunt in tara acum si astia prin spania nu au nici o treaba cu mecanica,de asta m-am inscris la forumul asta.