Jump to content

Cutie 8HP - a picat

Recommended Posts

Buna ziua. As vrea sa cer si eu un sfat in legatura cu cutia de viteze. Am auzit fel si fel de pareri si poate cineva a trecut printr-o situatie asemanatoare. Mi-a picat cutia din nefericire si trebuie rezolvata. Unii spun sa iau din dezmembrari altii sa o refac. Argumente pro si contra pentru ambele variante. Masina are peste 300 mii km si probabil la "varsta asta" nu prea mai renteaza sa investesti 2000 eur in cutie. 

Este cineva pe aici cu o experienta asemanatoare? Cum a rezolvat in viata reala?

Multumesc. 

Depinde ce a picat, ce a picat?

1 minute ago, Grigore23 said:

Cumva este adevarat paduchele iese in frunte.  Daca este pe bmw club nu te duce mintea ca e vorba de un BMW? Pun pariu ca nici nu stii cate urechi ai pe cap. 

Esti obraznic.

• De acord! 1

Cutia este un 8HP care este pusa pe mai multe marci. Doar ca stau in cumpana si nu stiu daca merita trimisa la investigatii si reparatie sau direct una din dezmembrari. Ca timp sigur este o solutie mai rapida. 

Chiar ca este obraznic. Nici buna ziua, nici salut. Direct un comm de 2 lei

• Downvote 2

14 hours ago, Grigore23 said:

Cutia este un 8HP care este pusa pe mai multe marci. Doar ca stau in cumpana si nu stiu daca merita trimisa la investigatii si reparatie sau direct una din dezmembrari. Ca timp sigur este o solutie mai rapida. 

Chiar ca este obraznic. Nici buna ziua, nici salut. Direct un comm de 2 lei

Ai grija ca esti nou-venit aici pe forum si ar trebui sa fii mai atent, mai ales in aceasta perioada asupra faptului cum te adresezi celorlalti useri, iar asta indiferent ca tie iti place sau nu raspunsul primit.

In situatia de fata te avertizez ca Romulus este chiar "owner-ul" forumului. In cazul tau, mi-as pregati scuzele, mi-as pune cenusa-n cap, asta daca vrei sa mai ai acces pe aici si prin urmare sa primesti ceva feedback. Poate ca esti obisnuit cu grupurile de fb, doar ca aici fiind vorba despre o comunitate cu destul de multi ani in spate, treaba sta altfel. 

Ca sa fiu si ontopic, eu iti recomand sa mergi la un service specializat pe cutii de viteze automate, cauta unul cu review-uri bune si vezi ce spun cei de acolo. In functie de severitatea problema, poate scapi cu un schimb de ulei si baie de ulei. Poate se repara cutia ta prin inlocuirea unor piese care se uzeaza in mod normal, ceva discuri sau mai stiu eu. Ultimativ, tot acesti mesteri iti pot recomanda daca e mai bine sa cauti alta cutie. Eu asa as proceda. 

Salut, iti recomand sa mergi la BVL Master Tunning care repara si reface cutii de viteze de BMW 😉 Daca nu vrei sa investesti 2K euro in cutie, cumpara una cu 1000 euro, ii pui ulei nou ZF si o montezi....Ce masina ai? Seria 3-5-7 ? 

P.S.: Vorbeste mai frumos aici te rog pt ca noua, celor din comunitatea BMW, nu ne place sa fim jigniti de noii veniti! Sa-i ceri scuze lui Romulus daca mai vrei acces pe acest forum! 

Spor la reparatii! 

Edited by six in line
  • De acord! 1

15 hours ago, Grigore23 said:

Cumva este adevarat paduchele iese in frunte.  Daca este pe bmw club nu te duce mintea ca e vorba de un BMW? Pun pariu ca nici nu stii cate urechi ai pe cap. 

Cand postezi o intrebare, specifici intotdeauna, cel putin modelul si anul de fabricatie. Si data viitoare daca mai vorbesti asa cu oricine, iti iei ban. Pe moment, consider ca e suficient un avertisment verbal si inchiderea topicului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.