Jump to content

Vreau sa cumpar Seria 1, 2010, 2.0

Duмitru

Recommended Posts

Salutare tuturor, urmeaza sa cumpar prima mea masina, ma gandeam la multe optiuni dar din motiv ca am trecut prin orele practice la scoala auto pe un BMW seria 1 mi-a placut aceasta masina, si tot cu ea as vrea sa merg in continuare. Am gasit acum una din 2010, 2.0 benzina, rulaj 160.000. La prima vedere pare destul de pastrata si costa 2.800€, fapt care imi pare ciudat, parerea mea ca e prea ieftin, dar cine stie... Intrebarile principale sunt daca isi merita in general investitia, si cum as putea eu ca o persoana fara experienta in domeniul auto sa nu iau teapa cand cumpar o masina de genu, la ce ar trebui sa fiu atent si ce sa verific in primul rand.

P.S. Nu sunt vitezoman si tot ce imi doresc este o masina de care o sa am grija si as vrea sa tina mult timp. La fel care ar fi posibilele costuri de reparatii cu care o sa ma intalnesc cel mai probabil.

P.S.S. Vreau doar niste pareri a unor oameni cu experienta si o sa va fiu foarte recunoscator pentru ele!

Edited by Duмitru
Greseli gramaticale

• Duмitru changed the title to Vreau sa cumpar Seria 1, 2010, 2.0
25 minutes ago, Duмitru said:

Intrebarile principale sunt daca isi merita in general investitia, si cum as putea eu ca o persoana fara experienta in domeniul auto

Investie si masina SH nu pot fi asimilate.. sau sa ppate forma o idee ca atare, in semsul unei investii din care sa scoti profit la revamzare sau macar banii inapoi.

Apoi, daca nu ao experienta in domneiul auto dat vrei sa inveti sa intretii evemtual, BMW (nu iti dau vesti bune) nu este masina pe care sa inveti.

Pot sa te intreb, daca abia ai luat carmetul si nu zici ca nu vrei sa mergi tare, de ce iti trebuie masina cu atatia cai putere si atat zvac!? 

Ia un 1.4, sau chiar un 1.2.. alta marca mai comuna si usor de reparat si poti chiar sa o vinzi cu pierdere mai mica la revanzare intr-um an-doi..

Parerea mea.

Edited by bimmer90f30