Jump to content

Becuri seria 5 e34 '92

turbi_driver69

Recommended Posts

aham....pai at care ar fi cele mai bune...k eu am niste jeguri de pe poporulu(constanta):blink: si nu vad mai nik cu ele!zi-mi un model si putere pt bmw-ul meu!mersi!

270147[/snapback]

Daca nu ma insel sunt H1 de 55w.

Probabil nu lumineaza bine deoarece farurile sunt matuite.

Daca nu ma insel sunt H1 de 55w.

Probabil nu lumineaza bine deoarece farurile sunt matuite.

270148[/snapback]

nop sunt noi:) k baiatu foloseste casco:):blink: dupa cum ti-am zis...am unele super ieftine luate de altcineva si ma gandeam k sunt varza...sa citesc sa vad cati kw au astea ..poate or avea 55...nush...mersi

nop sunt noi:) k baiatu foloseste casco:):blink: dupa cum ti-am zis...am unele super ieftine luate de altcineva si ma gandeam k sunt varza...sa citesc sa vad cati kw au astea ..poate or avea 55...nush...mersi

270150[/snapback]

si de proiectoare???ce zici sa iau pe alea cele mai puternice?? afecteaza cu ceva modulu??

270150[/snapback]

Da, se pare ca sunt de 55w.Stiam ca mai sunt unele modele de E34 care au HB3 sau HB4, dar sunt model US dupa cate vad pe real.oem

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...042&hg=63&fg=05

Da, se pare ca sunt de 55w.Stiam ca mai sunt unele modele de E34 care au HB3 sau HB4, dar sunt model US dupa cate vad pe real.oem

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...042&hg=63&fg=05

270153[/snapback]

pana la urma sacrific jentile k erau urmatoarele in plan si imi iau un kit xenon si gata!

EHHH.FIE CE O FI ACUMA...MA DUC SI-MI BAG DEALEA DE 100 W DK SE ARDE MODULU MA SINUCID:))

271095[/snapback]

Tu chiar nu intelegi ca nu e vb. de becuri ci in 90% e din oglinda farului?

La xenon altfel vezi deoarece luminozitatea becului este mult mai puternica decat la un amarat de halogen.

eu mi-am luat acum niste becuri Philips 3-color nu stiu cum, noi aparute, date de Philips mai bune ca Vision Plus, sa le pun sa vad daca e o diferenta. dar oglinzile tre sa fie muci, ca un far are gauri deja.

sa vedem si cu farurile ce fac. angel eyes nu vreau.

nt98adu, ce kit de xenon de unde ti-ai luat?

Edited by Piovra

Eu mi-am pus xenon de cca o saptamana...si e o diferenta imensa...

Am faruri bosch...care au oglinda metalica, spre deosebire de cele de la hella, care e din plastic, si la care veti observa, indubitabil :), ca deasupra becului e matuita, chiar plasticul oglinzii crapat, indiferent daca becul folosit in farul respectiv a fost de 100 sau de 55 w...deci, daca cautati faruri la sh...cautati cu oglinda metalica :blink:

Xenoanele mele au convertizoarele/droserele/invertoarele de 55w si becurile de 35w...si se aprind fff puternic...si chiar daca au culoarea de 8000k, sunt de un alb usor albastru...care pe mine nu ma deranjeaza...mai mare placerea sa mergi noaptea acum...