Jump to content

Nu înțeleg prețurile îmi poate explica cineva diferența?

Marian1508

Recommended Posts

Doresc să-mi achizitonez un Bmw de tip seria 5 ,f10 sau f11 (de preferat f10),de ce prețul la un f11 dotat este mai mic decât un f10 cu mai puține dotări?Din câte am auzit nu există diferențe reale ,ba din contră mulți spuneau ca f11 este mai luxos din cauza suspensiilor pe spate .In Germania este același lucru sunt extrem de multe f11 uri și foarte puține berline!Imi poate explica cineva de ce ?Voi ce mi ați recomanda să îmi cumpăr ?

cumperi ce ai nevoie , daca iti place break , motivul pretului e targetul redus , in principiu lumea isi ia o berlina , break e pt ceva mai mult spatiu ,de carat, depozitare sau o simpla preferinta . F11 e un break frumos , e mai comfortabil datorita pernelor de aer,  pica de obicei dar nu e f scumpa reparatia , daca tu esti fan break go for it 

12 hours ago, Marian1508 said:

Doresc să-mi achizitonez un Bmw de tip seria 5 ,f10 sau f11 (de preferat f10),de ce prețul la un f11 dotat este mai mic decât un f10 cu mai puține dotări?Din câte am auzit nu există diferențe reale ,ba din contră mulți spuneau ca f11 este mai luxos din cauza suspensiilor pe spate .In Germania este același lucru sunt extrem de multe f11 uri și foarte puține berline!Imi poate explica cineva de ce ?Voi ce mi ați recomanda să îmi cumpăr ?

Se vand multe in germania, de unde se importa marea majoritatea.

Salut, pretul este dictat de cerere si oferta. Avand in vedere ca sunt mai multe F11 pe piata decat F10 si cererea in Romania este mult mai mica pt F11, e clar ca pretul e mai mic, desi multe F11 sunt mai dotate ca F10. Tu cumpara ce-ti place, tie , eu personal as lua F11. In Ghermanistan se vand mai multe F11 deoarece oamenii sunt mai practici si mai pragmatici. Cine cumpara BMW-uri cu 10 ani in spate si 250K km? Romanii si Bulgarii, insa astia nu vor combi. Asa ca pretul la F11 scade rau de tot cand se vand la mana a doua.  Ai grija ce masina cumperi,ieftina si buna nu exista. Pe OLX si AUtovit gasesti F10/F11 de la 8K euro la 22K euro. Una intretinuta si dotata mereu va avea un pret mai mare fata de un cazan. 

Edited by six in line