Jump to content

Lumini ambientale - defect?

goangaus

Recommended Posts

M-am trezit cu chestia asta pe usa soferului, plus câteva puncte pe usa pasagerului, stiti cumva din ce cauza au apărut și dacă sunt acoperite de garantie? Noaptea cred ca luminează ok, cel puțin aseară nu am observat nimic în neregula, o sa verific și în seara asta, dar ziua se vede urat.

doX5bGF.jpg

• 4 weeks later...

Am înlocuit pe garantie ambele benzi led de pe ușile fata, mai bine stăteam în banca mea... noile benzi led nu luminează uniform plus au alte probleme, explicate in video de mai jos.

Pentru cine nu are răbdare sa se uite la video, va rog sa ma ajutati cu răspunsul la 3 întrebări:

1. Ce face optiunea "Dimmed for night driving" din secțiunea de ambient lighting? La mine nu face nimic dar nici nu stiu exact cum era înainte de inlocuire

2. Daca aleg orice culoare în combinatie cu alb, se schimba doar pe spate, alb sus și a doua culoare jos, pe usile din fata rămân ambele benzi în a doua culoare. Nu pare ok, ar trebui sa fie la fel pe ambele uși, îmi puteți confirma?

3. Pe usile din fata banda led este mai luminoasa la capătul dinspre oglinda? Benzile vechi erau luminate uniform, sau nu era sesizabil cu ochiul liber, astea noi sunt mult mai puternice la capătul unde este modulul led si reprezentata susține ca este perfect normal, chiar dacă pe spate este luminat uniform.

Edited by goangaus
  • Sad 1

Se vor înlocui din nou tuburile luminoase pe ambele uși. Deranjant a fost ca a trebuit sa ma cert cu toată lumea din reprezentanta timp de 2h, de la consilier, electrician si manager, ei susținând ca este absolut normal sa fie asa, luminos la un capăt și aproape stins la celalalt capăt, pentru ca modulul led este doar intr-o parte.

Partea cu dimmable si luminarea in diferite culori am descoperit-o acasă, ca încheiam mai repede dacă știam atunci pe loc, este evident ca ceva nu este in regula.

Dacă mai are cineva genul asta de probleme am găsit acest tsb în care este specificat clar ca intensitatea luminoasa a acelui tub trebuie sa fie la fel peste tot.

Edited by goangaus