Jump to content

Vand 4 anvelope de iarna Continental XL (turisme/SUV)

Recommended Posts

Vand 4 anvelope de iarna M+S Continental WinterContact 225/55/R18 XL

* cumparate in 2023 de la Anvelope.ro si folosite 1 singura iarna, in stare foarte buna, fara uzura
* model XL ranforsat - cu intarire laterala - pot fi folosite si la SUV-uri
* data de fabricatie saptamana 25 an 2021
* pret de nou 900 lei/ bucata
* au fost montate pe un BMW X3
* nu au petice sau alte interventiii, nu au avut pana niciodata

Pret 1580 lei

https://postimg.cc/gallery/N5P3SQC

Edited by ada

E 3600 un set. Omul le da cu 2000 pierdere dupa o iarna.

Ca sa nu fie proprietatile anvelopelor diminuate, exista anvelope noi de cumparat.

E mult folclor pe tema asta. Michelin spune raspicat la ei pe site ca poti folosi anvelopele 10 ani.

Si cu siguranta e valabil pt toti producatorii premium

• Like 1

Am lucrat in industrie, stiu despre ce vorbesc, lasati marketingul de 10 ani.

Anvelopa de iarna trebuie sa fie moale, iar dupa 2 ani depozitat si 1 an de iarna, cauciucul ala trebuie sa fie schimbat fara probleme.

Eu la 3 ani schimb orice anvelopa, fiindca e singurul material care face legatura intre tine si drum.

La cat 5000 km face tata pe an, d’aia am cerut o negociere in acest sens, daca nu se doreste, merg mai departe 🙂

• Like 1

Nevasta-mea tot in industrie lucreaza, face 11 ani acusica la aia.

A6-le mi-a venit cu Turanza. galagioase, touring, de rahat, anvelopa de volum.

Le am pus la vanzare in ziua livrarii masinii la 75% din pretul de raft.

Cu cei 75% imi luam niste anvelope UHP de la nevasta mea, tinand cont ca ea le cumpara cu pana in 65% fata de pretul din strada.

Mi s-a oferit 50% pe turanza, tinand cont ca anvelopele aveau 50km rulaj. Am ramas cu ele, ca nu aveam chef sa fiu bataia de joc a unui bagabond.

Clientul de sh e cel mai bagabond si pretentios.

La fel va fi si cu 550e. M am uitat si hibridele de la seria 5 vin cu ePrimacy, EcoContact sau ceva Pirelli.

O sa incerc sa le vand si pe astea si sa imi iau ceva pervers. Probabil tot 50% o sa mi se ofere si o sa renunt.

Edited by edit

Ok, dar nu ai zis nimic de cei 3 ani pe care ii au deja, proprietatile cauciucului, depozitare etc 🙂

Turanza date jos cand a venit 530i, pus Goodyear F1 Assymetric 3, nu galagiose dar foarte proaste pe umed, la revedere.

Pirelli P Zero e in top la mine, asa ca daca vrei sa ajuti un sarac, stii unde ma gasesti 😄 

Clientul de sh ma scarbeste, mai ales la vanzari auto.

Edited by Ciprian01

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.