Jump to content

Se poate scoate aceasta protectie la e53?

wastelander_76

Recommended Posts

Ma poate ajuta cineva contra cost sa scot aceasta protectie cu programele SSS_Progman sau NCS_Expert?Stiu sigur ca NCS Expert are suport pt toate seria E si ar trebui sa mearga sa pot bifa video in motion.Am tv de fabrica pe masina si mai prind cate un post TV analogic cand mai ma plimb cu masina,iar cand ma pun in miscare imi taie imaginea cu protectia asta nesuferita 🙁

masina in cauza este un x5 e53 din 2004

multumesc ,

tv1.jpg

tv2.jpg

1 hour ago, Onnix said:

Ce parere ai daca pilotii s-ar uita la un film in timp ce esti tu si familia in avion?

dar nici nu ma uit permanent in timp ce conduc ca nici nu am cum.Ma uit fugitiv  si rar.Dar ma oftic ca sint multe zone in Romania pe unde circul si  inca se prind posturi pe transmisie analogica.Si daca tot am tv pe masina,nu e normal sa ma oftic ca nu ma pot bucura si eu de el?Ce naiba sa fac sa stau in parcare si sa ma uit la tv?Nu e rational parca🫤

si atunci de ce fabrica a mai pus tv pe masina asta daca ma limiteaza in libertatea de miscare?Pe modul stationar ma pot uitat la tv si in casa,nu trebuie sa stau in masina.SI la gps daca te uiti poti face accident ca si acolo e miscare,daca o luam asa.

Constrangerea asta e ca si cum ai o masina performanta dar nu-ti da nimeni benzina sa mergi cu ea,o poti admira cat vrei in parcare....asa e si cu protectia asta nesuferita....Si pe langa faptul ca-mi taie imaginea ,imi taie si sunetul la postul tv respectiv.Sunetul la ce-l taie si pe ala?Poate e o stire la un post tv pe care macar vrei sa o asculti exact ca la radio.Asa ca sa nu faci accident ar trebui sa-ti taie si radio si tot ca toate sursele pot fi u posibil accident......😶

ps. hai sa fim seriosi cu copilarismele astea ,ca accidente poti face din N cauze nu din rahaturi din astea ca arunci cate un ochi la un post tv in timp ce conduci.Cu totii conducem aceasta marca si avem atentia distributiva si experienta necesara ca nu conducem de ieri.Eu cel putin conduc de 20 ani si nu am avut nici o problema.Cadoar nu deschizi tv-ul cand mergi pe autostrada.Asta cu tv-ul  e cand mergi cu vitez mica nu cu 200.

In fine,daca totusi cineva vrea sa ma ajute imi poate da pm.Eu nu am scula necesara acrditata pt bmw ca faceam eu cu NCS Expert.Programul ala sigur merge ca tot cu el mi-a mai scos un nene protectia asta de tv la un e60.

SMF in ei de nemti cu limitarile lor !!

Edited by wastelander_76
  • Facepalm 1