Jump to content

Vand BMW 520D, xdrive, motor N47T. 2014

Cristi Stefan

Recommended Posts

Buna seara.

Este primul meu topic pe forum care recunosc, vine impins si de o nevoie.

Imi ofer spre vanzare masina de zi cu zi, un seria 5 F10, cu tractiune integrala, fabricat in 06.2014.

Am cumparat-o de la primul proprietar, o familie, care la randul ei a cumparat-o de la Bavaria Baneasa.

Cand a intrat in posesia mea, la aproximativ 66.000 de km, i-am facut schimbul de ulei in transmisie si am inlocuit si celelalte fluide, astfel cum indica si planul de mentenanta.

Este o masina care poate fi folosita in siguranta, fara alte investitii. 

Rulaj actual: 100100 km.

Din nefericire dimensiunea pozelor nu imi permite incarcarea lor.

Telefon contact: [cenzurat pm pentru detalii]. pret 17.200 euro.

Discutam in privat detalii si pot trimite fotografii.

Cu multumiri pentru gazduire,

Cristian Stefan

Edited by Romulus
date personale. PM pentru numarul de mobil.

Salut, cand vinzi ceva SH in tara asta de 2 bani, nu mai spune ca vinzi de nevoie pt ca rechinii samsari iti ofera 5K euro sub valorea de piata. Nu ti expune problemele personale in fata cumparatorilor. Masina e ft frumoasa, DAR daca ai probleme si vrei s-o dai repede, listeaz-o cu 15,5 K si speri sa iei 14,5K imediat. Spor la vanzare si anunta-ne cat de repede dai utillajul 🙂

singurul lucru ce-i lipseste masinii  din pct. meu de vedere ar fi scaunele ca nu sint recaro sau confort  .Par a fi scaune standard,daca nu gresesc.Ar mai fi si faptul ca are doar navigatia business S606,iar astea business au multe limitari.In rest nota 10 masina

S606 Navigation system Business
S676 HiFi speaker system
S698 Area-Code 2 for DVD
S6AC Intelligent emergency call
S6AE Teleservices
S6NS Comfort telephony w/ enhanced Smartphone
S6VB Control Infotainment
Edited by wastelander_76

Trebuie sa recunosc faptul ca sunt un client usor atipic pentru autoturismele second-hand. Dorindu-mi sa ma incadrez intr-un buget mediu pentru o masina din aceasta clasa, am ales cu grija vanzatorul, starea ei per total, numarul mic de km (eu am luat-o cand avea in jur de 65.000) si, nu in ultimul rand, simplitatea dotarilor - toate in detrimentul unei masini ultra dotate insa cu istoric indoielnic sau vanzator misterios. Am considerat faptul ca aceste criterii de selectie o fac sa fie genul de masina pe care o folosesti fara emotii.  

Cu un buget mai mare cu siguranta gaseam un seria 5 mult mai dotat si in aceleasi conditii privind originea masinii, rulaj, etc., insa probabil daca adaugam o suma considerabila la momentul achizitiei.

Eu vreau sa cred ca vand un autoturism corect, de care un proprietar se va bucura fara teama unor consecinte costisitoare.

Detin deja un Touareg de ultima generatie care este foarte bine accesorizat, insa fiind cumparat de nou, automat conceptia mea vis a vis de posibila lipsa de fiabilitate a unor dotari a fost schimbata prin garantia de 4 ani si de felul in care am utilizat-o inca din primele luni de la achizitie.

• De acord! 1