Jump to content

Rezolvarea digital key x5

Recommended Posts

35 minutes ago, tzucul said:

In aplicatia mybmw nu vad nimic legat de digital key.

Vezi daca îndeplinești condițiile de aici, scrie ca doar Digital Key Plus merge pe Android.

https://www.press.bmwgroup.com/romania/article/detail/T0414198RO/bmw-digital-key-plus-este-disponibilă-acum-şi-pe-dispozitivele-android-compatibile?language=ro

2 minutes ago, tzucul said:

Eu am Iphone.Intrebare,voi aveti ceva legat de digital key in aplicația mybmw?Sau Mai bine zis aveati inainte de a activa aceasta funcție ceva în meniul mybmw legat de digital key?

Da, asta vroiam sa iti arat in aplicatie, imediat ce primesc telefonul. Pare-se ca doar maine.

Eu am cont de Germania pe care am inregistrat masina cumparata din Ro din reprezentanta. 

Am si eu o intrebare pt cei care au camerele 360 - va apare Remote 3d view in aplicatia de My Bmw si il puteti folosi in Romania ? eu in serviciile connected drive am vazut ca am aceasta optiune dar nu imi apare in telefon la remote, doar ventilatia auxiliara

8 hours ago, Cosminbad said:

Eu am cont de Germania pe care am inregistrat masina cumparata din Ro din reprezentanta. 

Am si eu o intrebare pt cei care au camerele 360 - va apare Remote 3d view in aplicatia de My Bmw si il puteti folosi in Romania ? eu in serviciile connected drive am vazut ca am aceasta optiune dar nu imi apare in telefon la remote, doar ventilatia auxiliara

Nu merge în România aplicația 

Eu o am im aplicație și îmi spune ca nu este compatibil cu țară în care sunt (România)

• Crying 1

16 hours ago, Cosminbad said:

poate stie mai multe @minu94

17 hours ago, Cosminbad said:

Din cauza GDPR, remote 3D view nu merge in Romania. Am mai scris asta acum 1 an cred pe forum. Nu conteaza pe ce tara ai contul facut. Cand te afli intr-una din tarile de mai jos, serviciul merge, testat de mine, care am avut cont pe DE pana acum 2 ani, apoi l-am facut pe RO pt ca ai tot ce este si afara.
Tarile in care merge:

Due to legal regulations, Remote 3D View is currently only available in these countries of delivery: Australia, Belgium, Brazil, Estonia, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Poland, Portugal, Russia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Kingdom, USA and Canada.

Edited by Onnix
  • Sad 1

38 minutes ago, RedCap said:

La mine nu apare niciun digital key. Dar nici nu am fost in masina cu ambele chei sa vad daca misca, ceva ori ba. 🙂

C2OpRYp.jpeg

Ciudat rau ca nu iti arata in app un G60. 🤪 Mie-mi arata fix masina mea in culoarea mea.

19 minutes ago, selTm said:

Nici la mine nu apare digital key, oare din cauza contului my bmw ca este pe Romania?

Nu mai rețin acum 1 an cand am tot încercat, dar sincer cred ca acesta este motivul pentru care am preferat cont de Germania, iar acum nu am telefonul disponibil sa încerc (sper sa mi-l returneze azi dupa-masă).

14 minutes ago, daddy0307 said:

si eu am contul pe RO si apare la vehicle settings

Uite ca aparent nu am dreptate.

Se pare ca problema e contul de România.Cand am adăugat mașină în my bmw am schimbat contul de pe Germania pe România și atunci a dispărut la fel și remote 3D.Tin minte ca pe contul de Germania aveam opțiunea de digital key.

Va recomand sa trimiteti feedback din aplicația MyBMW și sa cereți activarea funcției, este penibil ce se intampla cu toate aceste funcții care nu sunt active în Romania.

Profil->App feedback->Problem with the app

Cât mai multe trimise cu atât mai bine.

Apropos de Remote 3D view, GDPR nu este si in Germania? Parca este in toată UE. Acolo cum funcționează?

image.png

Deci este un serviciu optional care se activeaza din store. Daca nu il aveti activ in store sau lipseste, acesta este primul pas.

BMW Digital Key | BMW.ro

Dupa cum se vede, serviciul este oferit si in store-ul RO.

image.png
Eu avand cont pe DE, in ConnectedDrive Store, se vede ca am active pe masina serviciile de mai sus active, incluzand Digital Key. Am sa platesc tocmai si TCI. BMW Digital Key este activ (al doilea pe randul de jos).

In aplicatie UNDEVA aveam Digital Key, acum gasesc strict in Samsung Wallet, configurat si acesta pe DE.

image.png
Samsung Wallet configurat pe DE.

La vehicle settings, in MyBMW imi apare asta:

image.png

Unde pot sa editez acea cheie:

image.png

Iar la editarea cheii, am doar asta:

image.png

Irina este o cheie cu viteza restrictionata care o voi incerca pe alt telefon. Nu am dat inca accept la acel share.