Jump to content

2025 G60 540i xDrive

RedCap

Recommended Posts

Sper ca Vineri sa vad ca a ajuns in port ca acum a plecat si de la fabrica. 

ZXUMp5p.png

Culmea insa ca in aplicatia My BMW poza masinii apare mult mai in detaliu si cu jantele comandate de mine, pachetul M, franele albaste, etc.

RGOJDsS.jpeg

Nu cred, nu mai retin. Oricum o foliez, 95% din masini pe drumuri sunt foliate. Fara folie te arde soarele la maini efectiv vara, cel mai bine simt asta cand am cate un loaner de la dealer care nu are folie ceramica, cum imi pun pe masini si imediat simt ca ma arde soarele prin geamurile masinii respective.

La X5 aveam privacy glass ca parca asa se numea optiunea dar era pe geamurile din spate doar oricum. Dar chiar si asa il foliasem. 🙂 

Bmw are geamuri de proasta calitate.

Cred ca doar la seria 7, x7 si xm poti bifa geanuri cu pritectie termica.

Trecerea de la G30 la A6 m a facut sa inteleg cat de proasta este sticla pe bmw. Si pe mine ma ardea pielea ca in autobuz.

2 hours ago, sskkaa said:

Boss, n-ai avut bani de un M5? Ce drec... 😄

Eu inca nu ma impac 100% cu designul... oricum in realitatea parca arata totusi mai bine decat in poze.

Norocosi cei care inca primesc B58 doar pe benzina... 😍

M5-ul ala mai greu decat un X5/6M? Nu multumesc, sa dea altul banii pe asa ceva. Nici eu nu inghiteam deloc design-ul asta nou pana am fost la acel test drive event asa zisul UDE (Unforgettable Driving Event) unde am si condus masina si dupa care am ajuns sa caut si sa comand. 🙂 

1 hour ago, edit said:

Bmw are geamuri de proasta calitate.

Cred ca doar la seria 7, x7 si xm poti bifa geanuri cu pritectie termica.

Trecerea de la G30 la A6 m a facut sa inteleg cat de proasta este sticla pe bmw. Si pe mine ma ardea pielea ca in autobuz.

Nu imi bat capul, toate BMW-urile de le-am avut au avut folie ceramica pe geamuri si aia a fost. 🙂 

On 11/27/2024 at 9:10 PM, sskkaa said:

Boss, n-ai avut bani de un M5? Ce drec... 😄

Eu inca nu ma impac 100% cu designul... oricum in realitatea parca arata totusi mai bine decat in poze.

Norocosi cei care inca primesc B58 doar pe benzina... 😍

Te obisnuiesti. Din poze si eu am zis ca ii ciudata masina, dar cand o vezi in persoana, iti schimba instant parerea. Mai ales cand o vezi parcata langa generatia mai veche, se vede imediat evolutia.