Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

2025 G60 540i xDrive

RedCap

Recommended Posts

Nu cred, nu mai retin. Oricum o foliez, 95% din masini pe drumuri sunt foliate. Fara folie te arde soarele la maini efectiv vara, cel mai bine simt asta cand am cate un loaner de la dealer care nu are folie ceramica, cum imi pun pe masini si imediat simt ca ma arde soarele prin geamurile masinii respective.

La X5 aveam privacy glass ca parca asa se numea optiunea dar era pe geamurile din spate doar oricum. Dar chiar si asa il foliasem. 🙂 

2 hours ago, sskkaa said:

Boss, n-ai avut bani de un M5? Ce drec... 😄

Eu inca nu ma impac 100% cu designul... oricum in realitatea parca arata totusi mai bine decat in poze.

Norocosi cei care inca primesc B58 doar pe benzina... 😍

M5-ul ala mai greu decat un X5/6M? Nu multumesc, sa dea altul banii pe asa ceva. Nici eu nu inghiteam deloc design-ul asta nou pana am fost la acel test drive event asa zisul UDE (Unforgettable Driving Event) unde am si condus masina si dupa care am ajuns sa caut si sa comand. 🙂 

1 hour ago, edit said:

Bmw are geamuri de proasta calitate.

Cred ca doar la seria 7, x7 si xm poti bifa geanuri cu pritectie termica.

Trecerea de la G30 la A6 m a facut sa inteleg cat de proasta este sticla pe bmw. Si pe mine ma ardea pielea ca in autobuz.

Nu imi bat capul, toate BMW-urile de le-am avut au avut folie ceramica pe geamuri si aia a fost. 🙂 

On 11/27/2024 at 9:10 PM, sskkaa said:

Boss, n-ai avut bani de un M5? Ce drec... 😄

Eu inca nu ma impac 100% cu designul... oricum in realitatea parca arata totusi mai bine decat in poze.

Norocosi cei care inca primesc B58 doar pe benzina... 😍

Te obisnuiesti. Din poze si eu am zis ca ii ciudata masina, dar cand o vezi in persoana, iti schimba instant parerea. Mai ales cand o vezi parcata langa generatia mai veche, se vede imediat evolutia. 

• 1 month later...

Pe 3 Ianuarie a plecat in sfarsit din Zeebrugge (Belgia) spre Galveston (Texas) fiind programata sa ajunga pe 19 la ora locala 23.00.

A durat o eternitate, practic a ajuns in port pe 30 Noiembrie si abia pe 3 Ianuarie au pus-o pe vapor. 

elJY3vm.png

• 3 weeks later...
12 minutes ago, RaYn3 said:

Faina jucaria. Incet incet parca incepe sa-mi placa ceva mai mult decat la inceput. 

Multi km fara incidente. 

Nici mie nu mi-a placut deloc initial, dupa ce am fost la test drive m-au convins cu ea. 🙂 Multumesc de urari!

Fix langa ea cred ca e un Cape York Green G60, exact culoarea pe care am tot fost in dubiu daca sa o iau ori ba. 

edit: nu e niciun Cape York Green, ala e Brooklyn Grey langa ea. 🙂 

12 minutes ago, rikmh said:

Frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Multumesc.

1 hour ago, branevl said:

Cum sunt scaunele? Nu mai exista scaune confort pe seria 5, chiar sunt curios cum sunt estea?

Teoretic tot scaune confort are... dracu stie cum sunt ca inca nu am ridicat-o, alea sunt pozele primite de la dealer.

1 hour ago, BLUR337 said:

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente!

Multam!

1 hour ago, ovy318i said:

Frumoasa jucaria. Sa o stapanesti sanatos.

Multumesc!

21 minutes ago, Viper05 said:

superba, sa o stapanesti sanatos.

a fost livrata cu 84 de mile? 😮 enorm de mult. 

care e faza cu photo bay? e facut pentru cine isi ridica masina? daca da super cool. 

inca o data felicitari 👏 

Milele alea ma dau si pe mine peste cap ca tot fac spume din cauza asta dar mi s-a spus ca incepand cu pandemia din Galveston pana in Houston le aduc pe roti si sunt in jur de 70 de mile...

Sun acum la BMW Genius ca zau ca nu imi vine sa cred ca le aduc pe roti, cineva din Baltimore spune ca au adus masina pe trailer desi dealerul era tot din Baltimore. 

Felicitări și la cât mai mulți km in siguranță și cu zâmbetul pe buze!

Din pozele postate pare că finisajul pielii din părtea superioară a spătarului nu ar fi cel mai fericit,adică la pasager pare ușor vălurită. Dar cu siguranță ne vei spune mai multe după ce o vezi cu ochii tăi. Ciudat mi se pare că nu au mai făcut și footrestul cu inserțiile acelea metalice,doar frâna și accelerația.

59 minutes ago, RedCap said:

Milele alea ma dau si pe mine peste cap ca tot fac spume din cauza asta dar mi s-a spus ca incepand cu pandemia din Galveston pana in Houston le aduc pe roti si sunt in jur de 70 de mile...

Sun acum la BMW Genius ca zau ca nu imi vine sa cred ca le aduc pe roti, cineva din Baltimore spune ca au adus masina pe trailer desi dealerul era tot din Baltimore. 

inacceptabil in opinia mea. masina mea a venit cu 7 mile la bord 

cum kkt sa nu plateasca o platforma? eu in locul tau as cere ceva discount ceva beneficiu, acolo la tine si merg fazele astea

Am ajuns acasa de vreo ora ca am mai avut de alergat prin stanga prin dreapta.

Nu am idee ce s-a intamplat cu masina de are atatea mile. Am stat de vorba cu managerul lor general direct cum am ajuns in dealership ca il stiu de vreo 11 ani despre asta. L-am intrebat ca fapt divers cum ajung masinile din port aici si a zis ca unele pe roti conduse si altele pe trailer. Ok, dupa am stat si m-am tot uitat la ce aveau pe stoc si nu era nimic sub vreo 90 de mile exceptand M-urile si versiunile M ca nu stiu cum sa le spun acum gen M340i, M440i, etc. Dupa, agentul de vanzari l-a adus si pe cel care primeste masinile si individul a sustinut acelasi lucru, ce e M vine pe trailer, ce e versiune M depinde, si restul vin pe roti. Asta fiind valabil doar pentru ce vine din port si nu pentru cele ce se fabrica in State ca alea sunt aduse clar pe trailer.

Ca sa continui ideea, am sunat si la BMW Genius de 2 ori unde puteai urmari stadiul masinii si alte servicii si de ambele dati mi s-a spus ca masina a plecat pe trailer de acolo. 

Dracu stie care e adevarul, prefer sa nu ma mai gandesc la asta si gata. Mi-au inchis gura oricum pana la urma desi de mai multe ori le-am pus cheia masinii in brate si am vrut sa plec sa o dau dracu de masina. Dar intr-un final... vorba aia, "cash is king" si am zis ok si gata.

Pun mai jos inca o poza cu masina sa imi mai clatesc si eu ochii cu ea ca nervi mi-am facut destui. 🙂 

hR9odb7.jpeg

10 hours ago, Viper05 said:

care e faza cu photo bay? e facut pentru cine isi ridica masina? daca da super cool. 

Pai te doare capul cu astia... "Photo bay", "VIP Area", zona de ridicat masina... fel si fel de prostii de marketing ca sa le dai banii. Ba chiar mai toti iti si spala masina gratis daca o ai luata de la ei cand esti in trecere pe acolo, te doare mintea. 

9 hours ago, Beam We said:

Din pozele postate pare că finisajul pielii din părtea superioară a spătarului nu ar fi cel mai fericit,adică la pasager pare ușor vălurită. 

Era doar o impresie cred ca eu nu am vazut-o asa live.

9 hours ago, Beam We said:

Ciudat mi se pare că nu au mai făcut și footrestul cu inserțiile acelea metalice,doar frâna și accelerația.

E foame de bani, peste tot cauta sa reduca, costurile. 🙂 Aleluia praguri cum erau la modelul anterior luminate, nici macar normale nu mai au, am comandat pe banii dealerului niste praguri (fara lumini, ce atatea lumini :D) sa le lipeasca cand or veni.

Soft close aleluia nu mai exista ca optiune, scaune cu masaj aleluia iar ca optiune, usile din spate nu mai au senzori la manere cand pui mana sa descuie ca si cele din fata... tot reduc costuri de tampiti.