Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

2025 G60 540i xDrive

RedCap

Recommended Posts

@Viper05 si la G30 540i cand am facut un schimb de ulei care nu mai avea mentenanta gratuita am platit tot ceva in jur de $136 astia prin 2023 Decembrie parca.

Ba chiar acum era intrata pe un Value Service si era $119 per schimb de ulei datorita faptului ca avea peste 60k mile G30-ul. Asta daca nu cumparam un pachet de 3 schimburi cu $225 chiar. 😄 

Se pare ca pe aici lumea nu mai da pe la service-uri pentru schimburile de ulei asa ca au cam redus preturile, asta e concluzia. Mai bine prinzi omul in service decat sa nu il vezi deloc chiar si pentru un schimb amarat de ulei. 😄 

Rectific... au scumpit, vad ca e $249 acum pachetul de 3 ani si schimburi nelimitate de ulei si filtru in perioada aia. Asta e pentru modelele ce au ajuns la 60k mile sau 60 de luni.

Legat de cat e per schimb de ulei, la unii vad ca e $119.99 pe modelele in 4 si 6 cilindri, $149.99 la modelele in 8 cilindri si $179.99 restul. La altii vad ca e $99.99 pe modelele in 4 si 6 cilindri, $129.99 la modelele in 8 cilindri si $179.99 restul.

Asta e la 2 dealeri din zona mea, cei mai scumpi sunt cei la care ma duc eu dar in general imi dau aceleasi preturi daca le spun ca au altii mai ieftin ca ei. 🙂 

• 2 weeks later...

Gata, am intrat si eu in legalitate in sfarsit, nu mai stau cu numerele de hartie temporare expirate de pe 29 Martie si cu, cele permanente in portbagaj nemontate. Am zis ca nu stau sa dau numere jos toata ziua asa ca am asteptat sa fie gata cele personalizate pe care le-am luat azi si le-am si pus pe masina.

Ce as vrea sa ii pot pune si eu o evacuare vizibila. 🤬

2IdDYLw.jpeg

ZlkW2Hk.jpeg

vmXGqAQ.jpeg

4LJdW4n.jpeg

pl8heG1.jpeg

4CG7lZC.jpeg

12 hours ago, VladE46 said:

in cosul de gunoi :)))

Gand la gand.

12 hours ago, VladE46 said:

tare faina jucaria 😄 

Multumesc! 

10 hours ago, Mircea-Si said:

Pai n-ai zis ca ai vrea o evacuare vizibila? le prinzi de bara spate :))))))))

Clar... ma refeream la o Akrapovic ceva... dar asta ramane proiect de viitor pentru o alta masina. 😄 

10 hours ago, Mircea-Si said:

540-ul vechi l-ai vandut?

Fuse si se duse.

tQwvwDD.jpeg

hxBSduy.jpeg

gVHOyqX.jpeg

QIryt5f.jpeg

e frumoasa , oricum e diferenta mare intre cele 2 generatii , schimbarea e f mare ,mie imi da senzatia de muscle car , face ca fosta sa fie skinny bitch 😀

Edited by Myx

1 hour ago, Myx said:

e frumoasa , oricum e diferenta mare intre cele 2 generatii , schimbarea e f mare ,mie imi da senzatia de muscle car , face ca fosta sa fie skinny bitch 😀

Multumesc. Hmmm... fosta avea totusi alte forme, e vorba de gusturi aici dar te obisnuiesti oricum cu ea si iti place din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Pana si cu tableta mult hulita te obisnuiesti sincer sa fiu. 🙂 

26 minutes ago, Cosminbad said:

Oare nu poti pune bumper si evacuari de M5?

Hmmm....e posibil sa se poata, nu am idee dar... e un 540i nu un M5. Nu sunt adeptul schimbarilor de genul.

28 minutes ago, Cosminbad said:

Arata foarte bine masina stock! Faina culoarea!

Pai stii ca numai masini stock am avut oricum. Culoarea asta are asa ceva al ei, totusi cateodata tot ma mai gandesc la Cape York Green-ul ala, ma mai tot gandesc ca poate mai bine luam culoarea aia... dar aia e, nu poti avea toate culorile. 🙂

11 hours ago, RedCap said:

Culoarea asta are asa ceva al ei, totusi cateodata tot ma mai gandesc la Cape York Green-ul

Pot sa intreb si eu ceva pe topicul tau?

De ce trebuie neaparat sa inghitim culorile astea (tampite din punctul meu de vedere pe care mai nou fabricantii ni le baga sub nas si in viata) ale masinilor. 

...Poti sa scoti niste nuante de rosu de pica femeile ca mustele, ca vor sa le cumpere cu tot cu propietar.. 🙂 spre exemplu 2024 Sonata N Line Ultimate Red..

Asadar nu cred ca ai gresit alegand culoarea. Cape Green-ul ala se .."asorteaza" cu noua moda a ..electrificarii dupa cum se pare ca fabricantii o vor ca si schimbare. Eu zic sa le-o lasam lor.

Daca culoarea din topic are ceva cameleonic in ea.. parerea mea e ca e un castig in nuante..

Felicitari pentru achizitie!

Pana la urma ce, cod are culoarea vopselei masinii?

Niste poze mai pe apus de soare, la lumina zilei, ar fi de dorit. 😉 Edit: Am gasit si culoarea la lumina zilei. 🤩

Edited by bimmer90f30

8 hours ago, bimmer90f30 said:

Evident ca poti sa ma intrebi. 🙂 

De ce trebuie neaparat sa inghitim culorile astea (tampite din punctul meu de vedere pe care mai nou fabricantii ni le baga sub nas si in viata) ale masinilor. 

Pai nu trebuie, daca nu esti multumit cand comanzi de culorile existente in paleta de culori a producatorului poti intotdeauna recurge contra cost evident la culorile individuale.

Te poti duce in link-ul (Data direct catre culoatrea Santorini Blue ce pare destul de interesanta) de mai jos si vezi o intreaga paleta de culori individuale pentru toate modelele BMW. 

BMW Individual | BMW 5 Series Sedan in Santorin Blue II Uni

...Poti sa scoti niste nuante de rosu de pica femeile ca mustele, ca vor sa le cumpere cu tot cu propietar.. 🙂 spre exemplu 2024 Sonata N Line Ultimate Red..

In paleta de culori standard la seria 5 exista Vegas Red dar... nu sunt nici femeie si nici nu vreau sa cada femeile dupa mine ca am culoarea asta a masinii asa ca departe de mine ideea de a fi comandat asemenea culoare. 

Asadar nu cred ca ai gresit alegand culoarea. Cape Green-ul ala se .."asorteaza" cu noua moda a ..electrificarii dupa cum se pare ca fabricantii o vor ca si schimbare. Eu zic sa le-o lasam lor.

E parerea ta si ti-o respect dar dupa cum am zis, imi mai tot face cu ochiul acel Cape York Green. 🙂 

Daca culoarea din topic are ceva cameleonic in ea.. parerea mea e ca e un castig in nuante..

Are ca apare si mai aurie, si mai argintie, nu e un simplu maroniu si atat.

Felicitari pentru achizitie!

Multumesc!

Pana la urma ce, cod are culoarea vopselei masinii?

Oxide Grey Metallic, am mentionat-o de cateva ori prin topic.

Niste poze mai pe apus de soare, la lumina zilei, ar fi de dorit. 😉 Edit: Am gasit si culoarea la lumina zilei. 🤩

E plin topicul de poze cu masina, am dat poze pana la refuz si o sa mai tot dau. Cu siguranta daca te uiti mai atent vei gasi poze in mai mult momente ale zilei. 🙂 

10 hours ago, bimmer90f30 said:

...

nu inteleg cum iti baga ție fabricantul sub nas culorile astea? mai exact cum? 

• De acord! 1
  • Haha 1

Vezi dom'le te obliga sa cumperi masini doar cu culorile din paletar.

Ai 2 variante, 1 nu-ti place, nu cumperi, 2 esti suficient de bogat sa-ti comanzi masina in culoare cacaniu cu dungi albastre.

• Like 1