Jump to content

2025 G60 540i xDrive

RedCap

Recommended Posts

E misto culoarea, mie mi se pare ca aduce cu Brooklyn Grey cumva, poate e monitorul meu necalibrat cum trebuie. Pe mine ma enerveaza ca au disparut tobele la vedere la cam toate masinile noi. Nu imi dau seama daca la asta se vad sau nu ca e „fusta” mai lata la spoilerul spate. Masina trebuie sa fie ce trebuie cu motorizarea aia. Oricum daca nu iti place, o schimbi cu un M5 sau 550e.  G60 chiar are un design misto care o sa placa in viitor. Cam in genul lui E60 care la inceput parea SF

Referitor la grila iluminata, la Bmw mai e cum e, dar cand vad o Kia sau ce Dumnezeu de masina mai are in fata bara aia, bagheta luminoasa pe toata latimea de iti rupe ochii, imi vine sa aprind faza lunga...

8 hours ago, Cosminbad said:

E misto culoarea, mie mi se pare ca aduce cu Brooklyn Grey cumva, poate e monitorul meu necalibrat cum trebuie.

Nu sunt asa mare fan Brooklyn Grey, o tot tin sus si tare cu York Green ca nu era deloc urata nici culoarea aia mai ales ca am vazut-o si live.

Nu imi dau seama daca la asta se vad sau nu ca e „fusta” mai lata la spoilerul spate. Masina trebuie sa fie ce trebuie cu motorizarea aia.

Nu are evacuari care se vad, are ceva in jos ca un diesel de acum multi ani din ce am vazut in niste review-uri pe YouTube. Vezi mai jos in filmuletul pus de mine la minutul 4 ca respectivul precizeaza ca masina nu are evacuari vizibile.

Oricum daca nu iti place, o schimbi cu un M5 sau 550e.  G60 chiar are un design misto care o sa placa in viitor. Cam in genul lui E60 care la inceput parea SF

Va trece ceva vreme pana voi accepta ca un M5 actual e mai greu ca un X5M. 🙂 

Referitor la grila iluminata, la Bmw mai e cum e, dar cand vad o Kia sau ce Dumnezeu de masina mai are in fata bara aia, bagheta luminoasa pe toata latimea de iti rupe ochii, imi vine sa aprind faza lunga...

Lasa ca nici cu Mercedes-urile sau VW-urile electrice nu mi-e rusine. De roaba aia de Tesla Cyber Truck sau cum se scrie nici nu mai vorbesc cu banda aia continua de lumina de la stanga la dreapta. 🙂 

22 hours ago, raduron10 said:

Ce nu inteleg eu la G60 este ce e cu partile negre din partea de jos, de ce nu vin vopsite la culoarea masinii.

Cine stie cui i-a placut atat de mult plasticul ala glossy de au lasat masina asa dupa ce a iesit de la echipa de design si i-au dat ok-ul final. Dar de, dupa cum spun si cei de pe afara, comentam mereu noile generatii si dupa le si cumparam. 🙂