Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

2025 G60 540i xDrive

RedCap

Recommended Posts

1 hour ago, DragosPena said:

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. O intrebare am este din poze sau chiar este o diferenta intre nuanta de la spoiler fata spate si restul caroseriei de metal ? 

Asta voiam sa iti zic si eu @RedCap, fiindca am ochiul foarte bine conturat cand aleg masinile si am detectat unele care aveau revopsiri desi istoricul nu arata (dpdv original - service).

Uita-te cu atentie ca ai bara si spoilerul spate alta nuanta, cel putin asa pica vs restul masinii.

2 hours ago, VladE46 said:

curiozitate: masina a venit fara presuri? si ce ciudatele sunt scaunele fara buzunarul acela in spate... doar cu carlig 😐 

Da, buna intrebare...aici s-a ajuns, sa se livreze si fara presuri? Intr-adevar, daca te uiti mai atent, iti dai seama ca de peste tot "au taiat cu barda" ca sa reduca costurile de productie. Profitul, evident ca a fost pastrat ca si la generatiile trecute, ba nu m-as mira sa fii crescut.

• De acord! 1

3 hours ago, wolf20 said:

Asa e,a fost răsturnată, au scăpat-o în cală pe vapor..

Intentia mea nu a fost sa fiu nasol sau in vreun fel, chiar si exprimarea mi-am ales-o special astfel incat sa nu jignesc sau sa se inteleaga ceva de genul, a fost pusa doar dintr-un motiv, lucrand in trecut in industria automotive la schimbarea unui furnizor ( de obicei cel de tabla ) se poate intampla ca nuanta sa nu mai fie la fel intre piese ( ceea ce am observat aici in poza ) dar exprimarea mea a fost mai mult decat subtila ba mai mult am pus-o chiar in terenul meu aratand ca poate pozele o fac sa para astfel si eram curios daca si BMW a reusit sa ajunga la performanta asta nefericita. 

Sigur este material sau lumina nu a fost favorabila pt poza.

In alta ordine de idei - sa o conduci sanatos la multi km si sa ne impartasesti din experienta ta cu masina.

Referitor la reducerea calitatii materialelor/ folosirea unor materiale de plastic pe scara mai larga decat inainte/lipsa unor dotari, pe mine personal, acesta politica noua, regasita la mai toti producatorii auto, m-a facut sa nu mai astept X3-ul nou G45 pt ca mi se pare oribil interiorul si sa cumpar un X3 G01 tot nou, din ultimele modele produse.   Cred ca este doar o chestiune de obisnuinta cu masina, in timp oricum toti vom ajunge acolo, cand se apropie timpul de alte schimbari de masina.

4 hours ago, DragosPena said:

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. O intrebare am este din poze sau chiar este o diferenta intre nuanta de la spoiler fata spate si restul caroseriei de metal ? 

Nu, e doar o impresie vizuala in functie de cum bate lumina. Daca te uiti la poza din spate cu portbagajul e ca si cum ar fi vopsita in 3 nuante chiar. Eu credeam ca sunt campion la facut poze proaste, m-a facut dealerul sa vad ca se poate si mai rau decat mine. 😄 

3 hours ago, VladE46 said:

curiozitate: masina a venit fara presuri? si ce ciudatele sunt scaunele fara buzunarul acela in spate... doar cu carlig 😐 

A venit cu presuri, dar au schimbat modul de prindere, nu mai e rotundul ala cu arici care venea sub pres, e alt sistem de prindere dupa cum vezi mai jos. 🙂 

Dzgr5jO.jpeg

2 hours ago, Ciprian01 said:

Uita-te cu atentie ca ai bara si spoilerul spate alta nuanta, cel putin asa pica vs restul masinii.

E doar o senzatie vizuala in functie de lumina, etc. Cand o sa fie soare afara o sa fac niste poze mai concludente dar pana Vineri slabe sperante si atunci va fi deja murdara de la ploile de acum. 🙂 

Crede-ma ca am studiat-o de m-au gasit dracii si nu i-am gasit bube... as fi vrut sa zic pas. 

1 hour ago, RaYn3 said:

Da, buna intrebare...aici s-a ajuns, sa se livreze si fara presuri?

No, are presuri da-o in colo, doar ca sunt cele de cauciuc.

43 minutes ago, Cosminbad said:

Sigur este material sau lumina nu a fost favorabila pt poza.

In alta ordine de idei - sa o conduci sanatos la multi km si sa ne impartasesti din experienta ta cu masina.

Referitor la reducerea calitatii materialelor/ folosirea unor materiale de plastic pe scara mai larga decat inainte/lipsa unor dotari, pe mine personal, acesta politica noua, regasita la mai toti producatorii auto, m-a facut sa nu mai astept X3-ul nou G45 pt ca mi se pare oribil interiorul si sa cumpar un X3 G01 tot nou, din ultimele modele produse.   Cred ca este doar o chestiune de obisnuinta cu masina, in timp oricum toti vom ajunge acolo, cand se apropie timpul de alte schimbari de masina.

Lumina nu a fost cea mai fericita in poze, culoarea este fix ce credeam eu ca e ca nu vazusem vreuna live. Aduce a Donington Grey metalizat ce era culoare optionala la M-uri doar. 

Macar compenseaza cu motoarele, asta merge misto de tot fata de 540-ul de l-am avut. Cei 40 CP in plus se simt iar masina merge foarte lin. 

21 minutes ago, RedCap said:

Nu, e doar o impresie vizuala in functie de cum bate lumina. Daca te uiti la poza din spate cu portbagajul e ca si cum ar fi vopsita in 3 nuante chiar. Eu credeam ca sunt campion la facut poze proaste, m-a facut dealerul sa vad ca se poate si mai rau decat mine. 😄 

A venit cu presuri, dar au schimbat modul de prindere, nu mai e rotundul ala cu arici care venea sub pres, e alt sistem de prindere dupa cum vezi mai jos. 🙂 

Dzgr5jO.jpeg

E doar o senzatie vizuala in functie de lumina, etc. Cand o sa fie soare afara o sa fac niste poze mai concludente dar pana Vineri slabe sperante si atunci va fi deja murdara de la ploile de acum. 🙂 

Crede-ma ca am studiat-o de m-au gasit dracii si nu i-am gasit bube... as fi vrut sa zic pas. 

No, are presuri da-o in colo, doar ca sunt cele de cauciuc.

Chiar multumesc pentru raspuns, speram din suflet sa nu fi ajuns si BMW sa faca prostii de genul, inca o data sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Cum a zis si un coleg, la inceput nu mi-a placut modelul dar usor usor se schimba perceptia si parerea ( probabil asa ni se intampla cu tot ce e nou)

Multumesc tuturor pentru urari, nu am mai raspuns individual. 🍻

9 minutes ago, DragosPena said:

Chiar multumesc pentru raspuns, speram din suflet sa nu fi ajuns si BMW sa faca prostii de genul, inca o data sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Cum a zis si un coleg, la inceput nu mi-a placut modelul dar usor usor se schimba perceptia si parerea ( probabil asa ni se intampla cu tot ce e nou)

Eu am urat G60-ul la inceput dar UDE-ul (Ultimate Driving Experience-ul) la care am participat m-a facut sa ma razgandesc.

Uite aici evenimentul din Dallas, cam la fel a fost prin toate orasele pe unde au fost cu el in 2024. Aceeasi idee, circuit improvizat de ei pe unde sa simti putin asa masina cum sta pe viraje si pe acceleratie/franare.