Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

2025 G60 540i xDrive

RedCap

Recommended Posts

Avand in vedere ca mai tot scapam cheia acum ceva ani de zile, mi-am facut un obicei din a imi lua o husa siliconata care si adera la buzunar de nu mai imi aluneca, cheia.

O2gpnhe.jpeg

8rz4ROh.jpeg

gYpqPK0.jpeg

9 hours ago, wolf20 said:

Mai misto stinsa,pragurile luminate le au scos,ca vedeai unde sa calci,i au pus porcaria aia in bot,zici ca e la circ ….dreq de proiectant cretin

Pare mai agresiva cu grila stinsa din ce imi pare mie. Lasa ca stai cu lanterna (telefonul) la tine mereu ca sa vezi pe unde calci, la ce sa mai ai nevoie si de praguri iluminate? 😄 Lasand misto-ul la o parte, la cat de luminata de masina la interior chiar vezi pe unde calci. Doar ca, mai misto erau pragurile alea oricum. 😞 

8 hours ago, alex230ro said:

Place la bosi ... ce sa zic pare ca se "muleaza" pe un anumit profil .

Pe care anume profil se muleaza? 

7 hours ago, VladE46 said:

Mie imi place mai mult cu grila aprinsa, se vad mai bine liniile masinii.

Si asta e adevarat, grila aia face legatura misto cu farurile. 

7 hours ago, Ciprian01 said:

Si mie tot cu ea iluminata, e bad ass.

😎

6 hours ago, Beam We said:

Ambele variante mi se par mișto in felul lor,deci poți purta ambele "fețe"🙉🙊🙈

A naibii nu e chiar asa usor de dezactivat... asta daca nu cumva faci o scurtatura. La G30 aveam grila luminata si aveam un butonas sub volan de aprins/stins. 🙂 

6 hours ago, Mircea-Si said:

Frumoasa masina coane!! Mai ales cu grila aprinsa.....get out of the way bitch.

Esti primul de pe forum cu G60?..cred ca da

Nu mai dau pe nimeni la o parte, nu mai ma urc pe cel din fata mea, m-am cumintit. 🙂

Sunt primul de pe forum cu G60 540i, da, dar nu primul cu G60. @snaker444 cu 520d din Germania e primul posesor de pe forum cu G60 asta daca nu cumva mai sunt altii ce nu au pomenit nimic lucru valabil si in cazul 540i-ului. 🙂

3 hours ago, Viper05 said:

nu este primul g60, mai are colegul din germania (imi scapa numele) un 520d cred ca de un an

oricum frumoasa masina mie unul imi place mult, cum zicea redcap mai sus e ca e60-ul, uite acuma dupa 20 de ani cand e foarte ieftin brusc a devenit “ultimul bmw adevarat” . la fel va fi si cu asta peste 20 de ani

Dupa cum am mai spus, pana sa ma duc la test drive la sfarsit de Octombrie nu imi placea deloc masina asta. Dupa, vazand-o mai bine si totodata vazand si ce poate printre jaloane m-am razgandit. 😄