Jump to content

Update Harti Navigatie Lifetime Gratuit oferit de BMW

Recommended Posts

NU am fost atent eu ca aiscris 2024-2. Nu stiu unde la MyBMW poti sa vezi ce harti ai disponibile, eu ma refeream ca in Download manager, daca ai o subscriptie activa iti va arata / oferi varianta disponibila acum fara sa verifice ce ai instalata in masina. Eu am 2024-4 instalata pe la sfarsitul lui septembrie parca iar daca intru acum imi ofera sa descarc tot aia.... 2024-4.

45 minutes ago, rikmh said:

NU am fost atent eu ca aiscris 2024-2. Nu stiu unde la MyBMW poti sa vezi ce harti ai disponibile, eu ma refeream ca in Download manager, daca ai o subscriptie activa iti va arata / oferi varianta disponibila acum fara sa verifice ce ai instalata in masina. Eu am 2024-4 instalata pe la sfarsitul lui septembrie parca iar daca intru acum imi ofera sa descarc tot aia.... 2024-4.

Aici:

image.thumb.png.93c855d3fcbac04a0e7c87e1d933f1c6.png

@neo_andersson inseamna ca eu am EVO, deci mai asteptam 😄 

On 11/15/2024 at 11:41 AM, neo_andersson said:

Inca ceva. Versiunea 2025 este ultima pentru CIC, CIC-MID, Champ2, NBT si Entrynav. Dupa 2025 aceste navigatii nu mai primesc update. Adica Premium, Move, Motion, Next si Route. 

Deci CIC Premium 2025-1 care e acum e ultima si atat? 

Ca sa fac un rezumat, sa vad daca am inteles bine.

Deci se poate oferi de catre dealer o arihva zip care contine acel cod Lifetime. Acel cod cum se urca in masina?

Daca in trecut s-au folosit coduri FSC "piratate", aceasta metoda nu va functiona decat in urma unei vizite la dealer, corect?

Informatiile mi se par cam putine la momentul actual. Nu exista un fel de walkthrough despre ce si cum?

• Like 1

Nu cred ca exista coduri fsc piratate. Sunt generate dupa seria de sasiu. Daca e lifetime o data ce l-ai bagat nu iti mai trebuie altul. Bagi doar stickul cu harti si gata.

Asta vor face si la reprezentanta. Iti baga un cod fsc lifetime sa scapi de deranj la urmatoarele updateuri, dar ii zic repair kit... pentru ca repara conceptul in sine de a fi necesare coduri noi pentru fiecare update.

• Like 1

De azi sunt coduri lifetime si pentru US.

Mai explic o data ca vad ca lumea nu a prea inteles.

Urmatoarele tipuri de navigatii au update-uri gratuite lifetime oferite de BMW:

Premium, Next, Route, Move, Motion, Way, EVO, Live si Joy.

Pentru Premium, Next, Route, Move si Motion FSC-ul este un cod de 27 de caractere care se introduce manual din iDrive la update.

Pentru Way, EVO, Live si Joy, FSC-ul este un fisier de 319bytes care se regaseste in kitul de reparatie al masinii pe serverele BMW.

Acest FSC se poate importa in masina cu Esys/ISTA sau se poate pune pe stick-ul cu harta intr-un folder cu numele /FSC si este importat automat la update.

Pentru moment aceste FSC-uri lifetime NU se regasesc in aplicatia Conencted Drive sau BMW Download Manager. BMW lucreaza la asta dar nu exista inca un termen.

Pana atunci, pentru a beneficia de FSC-ul lifetime trebuie sa cereti unui dealer kitul de reparatie din ENCS pentru VIN ul vostru.

In foto atasat este un kit de reparatie de la o masina cu iDrive7 (Live), FSC-ul marcat cu o sageata rosie este pentru harta Europa valabil pana in 12/2099.

Aveti nevoie de acel fisier care se copiaza pe acelasi USB drive cu harta in folderul FSC si se importa automat in masina cand incepe copierea hartii.

Screenshot 2024-11-20 at 04.42.58.png

• Like 1
  • Thanks 2