Jump to content

Update Harti Navigatie Lifetime Gratuit oferit de BMW

Recommended Posts

La iDrive 6, EVO este versiunea pt navigatie? Are cineva vreun link de unde as putea da jos ultima versiune de harta? Pt codul FSC, de asemenea, recomanda careva vreo sursa sigura de unde s-ar putea cumpara? Daca am inteles bine din postarea lui Neo, la EVO, codul FSC trebuie copiat in folderul /FSC ori trebuie introdus manual la update? Multam.

5 hours ago, RaYn3 said:

La iDrive 6, EVO este versiunea pt navigatie? Are cineva vreun link de unde as putea da jos ultima versiune de harta? Pt codul FSC, de asemenea, recomanda careva vreo sursa sigura de unde s-ar putea cumpara? Daca am inteles bine din postarea lui Neo, la EVO, codul FSC trebuie copiat in folderul /FSC ori trebuie introdus manual la update? Multam.

Si tu ai evo 6 ca mine cred. Ultimul update e 2024-2 de prin primavara. Asteptam si noi 2024-4 ca si cei mai norocosi...

• Thanks 1

On 11/23/2024 at 1:10 PM, Onnix said:

Am dat jos harta pt EVO si i-am contactat prin whatsapp pe cei care se ocupa de repair kit, fsc, etc. Mi-au zis ca ca ma costa 30Euro si sa am laptop si cablu ENET. Tie ti-au solicitat aceeasi suma? A decurs totul OK, sunt seriosi?

7 minutes ago, RaYn3 said:

Am dat jos harta pt EVO si i-am contactat prin whatsapp pe cei care se ocupa de repair kit, fsc, etc. Mi-au zis ca ca ma costa 30Euro si sa am laptop si cablu ENET. Tie ti-au solicitat aceeasi suma? A decurs totul OK, sunt seriosi?

Eu doar am descarcat harta 2024-4 de acolo. Nu am cumparat FSC inca pentru ca am fost la Bavaria si apoi am dat mail la Bmw Romania; astept sa vad daca ei imi dau codul FSC asa cum zice @neo_andersson ca ar trebui sa fie gratis cum a scris in primul post. Daca e pe bani, putem sa o facem oricand :))) plus ca, nu arde rau sa am harta OE updatata la zi... am 2023-4 pe masina si oricum stau mai mult pe waze on a daily basis. Pana la vara cand incep vacantele, cred ca rezolv si cu FSC.

Edited by Onnix

So, my friends, am facut cont pe bimmertool.com, adaugati masina voastra, mergeti la sectiunea Downloads si de acolo cumparati OEM FSC Repair Kit, costa 10 lire/12e. In pachetul descarcat o sa gasiti fisierul FSC____01559912.fsc de 319bytes, fisier pe care-l copiati pe stickul cu harta in folderul FSC pe care-l creati, bagati usb in masina si voila!

Enjoy!

• Thanks 4

38 minutes ago, Onnix said:

So, my friends, am facut cont pe bimmertool.com, adaugati masina voastra, mergeti la sectiunea Downloads si de acolo cumparati OEM FSC Repair Kit, costa 10 lire/12e. In pachetul descarcat o sa gasiti fisierul FSC____01559912.fsc de 319bytes, fisier pe care-l copiati pe stickul cu harta in folderul FSC pe care-l creati, bagati usb in masina si voila!

Enjoy!

Multumim! 

1 hour ago, FanBMW76 said:

Pe un alt topic vad ca au aparut hartile Road Map Europe Way 2025-1 compatibile cu mai multe modele printre care si X2, X3 G01, X4, X5....etc.

:))) Sunt si in linkul pus de mine mai sus, inca din 19 noiembrie. Se updateaza cu ultimele versiuni tot timpul. Plus ca acolo in celalalt post scrie ca Way e pt G15, e fals. Live e pt G15.

Edited by Onnix
  • Thanks 1

Astazi am facut Update la versiunea NBTevo Europe Evo 2024-2 cu putin ajutor din partea lui Onnix (multumesc). 

Am descoperit ca aveam pe masina versiunea 2024-1 care a fost pusa de un service la care am facut mentenanta, prin vara, si cica ar fi avut o oferta si mi-au actualizat hartile. Habar nu aveam de asa ceva. Astazi, am descarcat hartile, le-am pus pe stick si l-am introdus in USB-ul din cotiera. A mers fara sa imi ceara acel cod FCS. Asa ca am renuntat sa mai achizitionez codul FCS. Probabil service-ul care mi-a pus acel update a pus un cod FCS lifetime sau pt o anumita perioada de timp.

PS: Multumesc frumos pentru harti! 

Edited by FanBMW76
  • Love BMW 1

42 minutes ago, b10sct said:

Eu nu am reusit...:( 

Am creat folder "FSC", am adaugat fisierul FSC____01559912, si imi apare mesajul ""connect usb device with correct activation code". Oare unde am gresit?

IMG_6164 Small.jpeg

IMG_6163 Small.jpeg

Am rezolvat. Copiasem alt fisier. 🙂 

• Facepalm 1

Acum o saptamana am facut o solicitare la BMW Romania sa imi transmita codul FSC pt masina propritate personala pt update harti navigatie (ID6).

Astazi am primit raspuns de la ei in care imi transmit faptul ca masina cu VIN xxxx figureaza in sistem cu cod FSC pe viata (31.12.2099). 

Asa se explica faptul ca am putut face update cu hartile descarcate de aici.... fara a fi nevoie sa achizitionez acel cod FSC. 

Edited by FanBMW76

4 hours ago, FanBMW76 said:

Acum o saptamana am facut o solicitare la BMW Romania sa imi transmita codul FSC pt masina propritate personala pt update harti navigatie (ID6).

Astazi am primit raspuns de la ei in care imi transmit faptul ca masina cu VIN xxxx figureaza in sistem cu cod FSC pe viata (31.12.2099). 

Asa se explica faptul ca am putut face update cu hartile descarcate de aici.... fara a fi nevoie sa achizitionez acel cod FSC. 

Unde ai făcut solicitare, la vreun dealer sau la infobmw?

27 minutes ago, goangaus said:

Pai și ti-au trimis acel repair kit sau cum ai instalat hartile?

Am primit raspunsul, pe mail, dupa ce am instalat hartile.

Dupa ce am transmis solicitarea catre infobmw, am avut o discutie cu Onnix in privat deoarece am avut cateva nelamuriri, apoi am decis sa achizitionez un stick de 64 Gb si am descarcat hartile de aici de pe site (vezi postarea lui Onnix de mai sus). Apoi, am introdus stick-ul in masina si am urmat pasii. Initial, citisem ca e posibil ca unele masini sa aiba deja acel cod FSC, lifetime, instalat si am zis sa incerc, sa vad daca merge sa fac operatiunea. A mers fara probleme...fara sa imi solicite acel cod FSC.

Edited by FanBMW76