Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Update Harti Navigatie Lifetime Gratuit oferit de BMW

Recommended Posts

Am facut update la 2025-01, mi-a dat si codul FSC, dar acum imi apare valid pana in 2099. - sa inteleg ca am pe viata.

La next update, am sa incerc sa pun acelasi COD FSC, sau sa verific daca la download imi da acelasi fisier binar, inseamna ca ori nu mai punem fisierul FSC? sau pe acelasi tot timpul?

Edited by CosminEU

Nu mai aveti nevoie de FSC pe stick la urmatoarele updateuri. Am facut si eu recent la 2025-1 si totul ok. 

In linkul de google drive ce l-am pus cu cateva pagini in urma, se updateaza constant cu ultimele versiuni de harti. Cum apare harta noua, in max 24h o gasiti acolo.

23 minutes ago, Onnix said:

Nu mai aveti nevoie de FSC pe stick la urmatoarele updateuri. Am facut si eu recent la 2025-1 si totul ok. 

In linkul de google drive ce l-am pus cu cateva pagini in urma, se updateaza constant cu ultimele versiuni de harti. Cum apare harta noua, in max 24h o gasiti acolo.

Stiti daca pt Move, iDrive 6, a iesit varianta de 2025? Cel putin din BMW Download Manager, tot varianta 2024-2 apare ca si ultima versiune. Deci daca am cumparat ultima subscriptie, 2024-2, inseamna ca urmatoarele vor fii gratis?

1 hour ago, RaYn3 said:

Stiti daca pt Move, iDrive 6, a iesit varianta de 2025? Cel putin din BMW Download Manager, tot varianta 2024-2 apare ca si ultima versiune. Deci daca am cumparat ultima subscriptie, 2024-2, inseamna ca urmatoarele vor fii gratis?

Prima data hartile vor aparea in BMW Download Manager; dupa apar si in alte surse. Daca ai cumparat subscriptie de la bmw pt harti, vor fi gratis si urmatoarele pt o perioada de 1 an. Daca ai cumparat FSC lifetime, sunt gratis pana in 2099, doar ca nu le mai poti descarca din download manager ci de pe torrente, mega etc

Eu am idrive 7 și după 3 ani a trebuie să decartez. Puteam să nu, dar am mai fost prin coclauri prin Grecia și Franța unde nu există internet mobil . Mesajul din aplicație este :

Actualizare hartă

Base_MapUpdate_nl-icon-v2-nl-NL

Activat până la 14-08-2025

Cu actualizările automate și manuale, veți ajunge la destinație fără nicio ocolire. 

Dacă știe cineva cum poate fi păcălit sistemul ar fi bine, dar cred că face o identificare pe șasiu.

Vin și eu cu o problema: am un F25 cu ID6, am descărcat harta de pe link-ul postat de Onnix, am pus pe stick dar navigația îmi dă mesaj: Connect USB device with correct activation code.

Am verificat deja cu cei de la BMW și mi-au confirmat că am FSC lifetime. Oare ce fac greșit? Mă poate îndruma cineva?

On 2/13/2025 at 12:55 PM, Virin3l said:

Vin și eu cu o problema: am un F25 cu ID6, am descărcat harta de pe link-ul postat de Onnix, am pus pe stick dar navigația îmi dă mesaj: Connect USB device with correct activation code.

Am verificat deja cu cei de la BMW și mi-au confirmat că am FSC lifetime. Oare ce fac greșit? Mă poate îndruma cineva?

Cu siguranta @edit te poate ajuta.

On 2/13/2025 at 12:55 PM, Virin3l said:

Ai FSC lifetime pe server la BMW, nu si in masina. Iti trebuie fisierul respectiv asa cum am mai scris in alte posturi aici.

2 hours ago, boaba said:

Vin și eu cu o întrebare cam tâmpită, să zic așa!

Un update pe 2025 pentru NBT EVO când se va gândi BMW să scoată?

Probabil în 2026...

17 hours ago, neo_andersson said:

Ai FSC lifetime pe server la BMW, nu si in masina. Iti trebuie fisierul respectiv asa cum am mai scris in alte posturi aici.

O sa recitesc tot thred-ul să văd poate reușesc să îi dau de cap...