Jump to content

vand bmw e60 NFL din 2006 motorizare 2.0 diesel

wastelander_76

Recommended Posts

A venit vremea sa ma despart de masina mea care m-a servit timp de 7 ani fara probleme.Ma despart cu greu de ea,avand in vedere ca  mi-a fost facuta cadou de catre tatal meu,dar din pacate nu mai imi permit sa tin 2 masini.

Masina se afla intr-o stare imepcabila fara erori si intretinuta atat si cum m-am priceput mai bine.Nu sint samsar ci doar un simplu om.Am cumparat-o  la kilometru 207 000 si in prezent se apropie de 300 000.Prezint si tot istoricul ei ce am efectuat la aceasta masina.Pt cei care doresc o masina fiabila,pot sa va spun ca acesta este ultimul BMW facut cu simt de raspundere si in mintile lui.De la F-uri in sus calitatea pieselor este foarte proasta.Masina aceasta daca este intretinuta corespunzator  ajunge la 1 milion de km fara probleme,este stiuta treaba asta despre motoarele M47.

Eu am cumparat-o in vara lui 2017 aproape cheala, fiind varianta business.Si cu timpul i-am facut cateva retrofituri pe care am sa le enumar mai jos.Am sa atasez si VIN-ul ei

-.primul retrofit pe care l-am facut a fost sa trec la navigatia mare profesionala S 609A .Atentie navigatia mare CCC este cea LCI.Este diferenta uriasa fata de cea normala,pt ca booteaza mult mai repede si nici nu a avut vreo interventie de reparare.

- al 2-lea retrofit pe care l-am facut a fost S 601A  TV Function .LA acest retrofit m-am chinuit aprox 6 luni de zile sa- l fac si sa-l finalizez.Nimeni nu m-a ajutat,singur l-am facut.Fara acest modul video,nu puteam sa am S696A,asta pt ca au fost cativa care au ras de mine in trecut ca de ce tin neaparat sa am purici in masina.Se stiu ei care sint.Plus de asta pe acest modul se poate monta si night vision S611A sau camera pe spate.Pe teritoriul Moldovei incepand cu Ramnicul Sarat,inca se mai prind cateva canale tv analogice inclusiv Canal 31 si TVr 1.

- al 3-lea retrofit  a fost S 696A- Acest retrofit este UNIC pe teritoriul Romaniei  va garantez asta.Cine mai imi arata acest retrofit la vreun e60 de pe teritoriul Romaniei  eu il mananc pana la ultima piulita. NU EXSISTA ! A nu se face confuzie cu CDC-ul din torpedou !Nu are nici o leg.

La acest retrofit  am alergat in lung si-n lat pana l-am finalizat mai bine de 1 an de zile cu mari sacrificii si ani perduti din viata.Fiind un retrofit unic,nimeni nu m-a ajutat nici macar cu un sfat nimic,doar au ras de mine luandu-ma la misto .Am gasit un nene intr-un final care m-a ajutat sa-l finalizez,si pe aceasta cale ii doresc multa sanatate pe unde umbla.

-al 4-lea retrofit .Singur am schimbat tot interiorul masinii: scaune +fete de usi+mocheta +trimuri .Am muncit  1 saptamana la acest retrofit,rezultatul lasandu-se cu maini rupte si multiple rani si zgarieturi de la trimuri.Nu as mai face niciodata asemenea retrofit la e60 nici daca mi-ar plati cineva greutatea in aur.Un retrofit foarte migalos si chinuitor.

Interiorul initial a venit pe gri si l-am schimbat pe crem+scaune recaro sport+trimuri pe mahon.Arata mult mai frumos decat pe gri.

-al 5-lea retrofit a fost ultimul update de i-level facut la colegul de forum matose acum cativa ani in urma

-al 6 lea retrofit schimbat bordul.Pus cu suporti de pahare.

-al 7 lea retrofit-montare faruri cu lupa cu bec halogen H7

Pt. viitor voiam sa mai adaug ca retrofit si S 610A si S 611A,dar nu mai am timp pt ca o vand.

VIN-ul masinii este acesta : CX22305

Mai jos am atasat si cateva poze cu masina+istoricul ei .Nu doresc schimburi decat cash,iar pretul este negociabil in limita bunului simt.Motivul pt care o vand este ca raman la X5 E53.Cu asta voi ramane pana la sfarsitul cartelei mele de viata.

pret 24 000 lei usor neg. Cei care vin cu oferte nesimtite vor avea block si ignore pe loc.

multumesc,

istroic1.jpg

istoric 2.jpg

istoric3.jpg

istoric 4.jpg

istoric 5.jpg

masina.jpg

masina2.jpg

Edited by wastelander_76

• wastelander_76 changed the title to vand bmw e60 NFL din 2006 motorizare 2.0 diesel