Jump to content

BMW Fahrer Training: BMW M Winter Perfection

Romulus

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sunt inca on the top of the world (n-a prea nimerit fraza antevorbitorul, dar toti am inteles...)... Combinase probabil Top of the World cu Drift King din drift bible.

Glumesc.

N-am convertit inca toate filmele, ca nu mi-a prea iesit. Cele de pe DVD vorbesc... O sa mai pun... Pe de alta parte, am intrebat cine are chef sa iasa la un barulet sa vada filme, poze, tot... Sa discutam... Nimeni nu s-a aratat interesat, mai putin cineva din Cluj.

Pe de alta parte, am intrebat cine are chef sa iasa la un barulet sa vada filme, poze, tot... Sa discutam... Nimeni nu s-a aratat interesat, mai putin cineva din Cluj.

Daca ai veni si prin Brasov,as fi foarte fericit sa bem o bere si sa mai discutam de masini si drifturi... :blink:

N-am convertit inca toate filmele, ca nu mi-a prea iesit. Cele de pe DVD vorbesc... O sa mai pun... Pe de alta parte, am intrebat cine are chef sa iasa la un barulet sa vada filme, poze, tot... Sa discutam... Nimeni nu s-a aratat interesat, mai putin cineva din Cluj.

Las ca vin eu ...sa-ti arat si masina...ne auzim la un PM, telefon, etc..

On topic: daca si asa ceva e neinteresant si de 1 stea...dati si voi exemple de threaduri de 5 stele, ca sunt mai nou aici si as vrea sa citesc si eu ceva "cu adevarat interesant"...sa nu-mi para rau ca mi-am facut cont si ca mi-am luat BMW...

Edited by sanddy

• 4 months later...
  • 1 month later...

Romulus, felicitari ca ai avut posibilitatea sa ajungi acolo si sa inveti respectiv sa faci ce s-a vazut in filmulete.

Sincer, cand m-am hotarat pentru BMW primul lucru dupa ce am dat comanda si mi s-a comunicat data ridicarii de la MĂźnchen, m-am uitat dupa cursurile Fahrertraining-urile de incepatori. Din pacate n-am mai ajuns sa particip la momentul respectiv deoarece nu mai erau locuri si timpul meu liber era foarte limitat.

Aceste cursuri sunt o placere pentru orice pasionat si singurul lucru neplacut e ca pentru a putea imortaliza experientele de acolo trebuie sa mai gasesti pe cineva cu care sa mergi si care e interesat de acelasi lucru si dispus sa si plateasca banii respectivi.

Despre drift ... sunt multe de spus. E poate mai aproape de arta decat de orice altceva. Sa poti sculpta traiectoria masinii in derapaje controlate prin dozarea optima a comenzilor e fascinant si sunt sigur ca multi si-ar dori sa aiba ocazia sa invete asta. Pana atunci insa unii - ca mine - se rezuma la condusul cuminte pe drumurile publice si la distractia limitata oferita de driftul din jocurile pe calculator. :twoup:

• 1 month later...

Eu nu sunt in masura sa invat pe altii. Mai explic unui prieten ceva, dar in nici un caz nu sunt un instructor cu ani multi de experienta in spate.

In schimb, daca sunt interesati, promit ca aduc Fahrer Training in Romania, pentru un curs de 1-2 zile. E nevoie de 20 de platitori, de rest ma ocup eu.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

@Romulus: in cazul asta, ar fi potrivit un topic pentru inscrieri...

vor fi foarte multi, nu doar 20 de platitori....

ai vazut ce a fost la caravana XDrive, se "bateau" pe locuri...

in Germania sau Austria nu cred ca vor fac prea multi drumul pt 1-2 zile de curs...

in cazul in care reusesti sa ii aduci aici, mi-as reconsidera si eu optiunea de a mai merge in Austria.