Jump to content

BMW 525 f10 caseta direcți/capac culbutori

borza88
Go to solution Solved by RaYn3,

Recommended Posts

Salut, as avea nevoie de ajutorul comunității, Am un BMW 525 f10 2015, Astazi am fost în reprezentanta cu mașina pentru revizie, dar pe lângă au descoperit ca îmi scapă ulei pe la capacul culbutorilor și am un șuierat când virez acesta fiind de la caseta de directie. Pe scurt devizul este 4000ron pentru capac și 19000 Ron caseta de direcție , aceasta fiind înlocuită. Întrebarea mea este dacă se justifică aceste costuri sau aveți recomandări de service în Timișoara unde pot să găsesc niște costuri ceva mai mici, sincer nu doresc să investesc 5000 de euro pentru o mașină pe care pot să o vând cu 12-13 euro. Dacă cineva are vreun sfat, îl aștept cu mare interes. Mulțumesc anticipat de ajutor 

• Solution
1 hour ago, borza88 said:

Salut, as avea nevoie de ajutorul comunității, Am un BMW 525 f10 2015, Astazi am fost în reprezentanta cu mașina pentru revizie, dar pe lângă au descoperit ca îmi scapă ulei pe la capacul culbutorilor și am un șuierat când virez acesta fiind de la caseta de directie. Pe scurt devizul este 4000ron pentru capac și 19000 Ron caseta de direcție , aceasta fiind înlocuită. Întrebarea mea este dacă se justifică aceste costuri sau aveți recomandări de service în Timișoara unde pot să găsesc niște costuri ceva mai mici, sincer nu doresc să investesc 5000 de euro pentru o mașină pe care pot să o vând cu 12-13 euro. Dacă cineva are vreun sfat, îl aștept cu mare interes. Mulțumesc anticipat de ajutor 

Capacul culbutori il cumperi pe OE de pe bavauto spre exemplu, costa undeva la 1400RON acum 2-3 ani cand l-am schimbat eu. Mai platesti vreo 500RON la un mecanic sa-l schimbe si aia e. Ai scapat cu totul pe la vreo 500Euro in loc de 800Euro doar piesa. Legat de caseta trebuie sa mergi la cineva care reconditioneaza si vezi ce-ti recomanda. Reprezentanta are preturi de cocaina. Acolo mergi doar daca ai masina noua, in garantie, cu service inclus sa-ti faca lucrarile uzuale. Altfel, la o masina SH si cu ceva ani in spate, clar nu se renteaza sa le calci prea des pragul. Au tarife orare f mari ca sa-si sustina business-ul. Sa plateasca salariile tuturor de acolo, licente, dar sa mai faca si profit pt companie. 

• Love BMW 1