Jump to content

Experienta la volan

Romulus

Recommended Posts

:blink: Nici chiar asa....

In afara de E30 si de 525d-ul care apartine lui kretzu_sla de pe forum, toate masinile in afara de golf si Laguna apartin unor prieteni iar BMW-urile sunt masini pe care le-am testat in vederea cumpararii inainte sa-mi gasesc masina actuala.. Insa toate aveau probleme mari si proprietarii nu vroiau sa negocieze pretul..

E36 328i: Cerea pe el 9000 de euro si clar nu facea atatia bani.

530d: Probleme cu turbo

525i: Probleme de compresie

730i: Una era masina din anunt alta era masina reala...

750il-ul apartine unui prieten:

Ah si am mai vrut sa iau un 528i dar avea bloc de nikasil si am renuntat la idee...

In concluzie in Romania gasesti cu greu o masina in stare buna...

Edited by Ciupanezu

Nu ma impresioneaza cu nimic faptul ca stii ce inseamna ITP sau alte lucruri de genul acesta...majoritatea "sfaturilor" tale pe care le-ai scris pe forum au fost ori copy-paste-uri de pe wikipedia sau alte site-uri ori chestii din auzite asa ca nu ma impresionezi cu cunostiintele tale. Nu o lua ca pe o jignire ci ca pe o parere..

Nu-i nevoie sa ma inviti sa conduc masina ta.....iarna decuplez de pe masina mea DSC-ul pt ca mi se pare mai fun de condus asa si mai usor....si are 245 cp nu 140...

In 2 ani de condus n-am nici un accident si am condus destule masini: Golf 4 1.9tdi, Renault Laguna I 2.0l - fara electronica, E30 325i coupe- fara electronica, 750il E38, 730i E38, Opel Astra, Dacia 1300, 1310, 1310 break, Logan 1.6MPI, Solenza 1.4 (masina de scoala) :blink: ,  Fiat 850, E36 328i, 525d E39, 530d E39, 525i E39, Aro 244 :), Audi A4 1.9tdi quattro, Audi A6 2.5tdi 180cp, eu zic ca sunt destule masini si nu am lovit-o pe nici una....Golful si Laguna sunt masini din familie si le-am condus cam pe orice vreme...

275060[/snapback]

dear..forumul nu este facut sa ne impresionam reciproc..iar majoritatea posturilor mele sunt puse pt a ajuta,pt a fi de folos..90% din topicuri au ca tema diverse intrebari iar fiecare isi da cu parerea sau posteaza un sfat..(*indiferent de sursa lor,important este sa vina in ajutorul celui care are o pr)..acum..faza cu copy-paste e funny rau..si se pare ca nu m-am facut inteleasa..am omis sa precizez ca "acele" explicatii" pe care le dau sunt o mica parte din atributiile job-ului meu si nicidecum o discutie amicala la o cafea..lucrez in domeniu si unele probleme chiar le cunosc foarte bine..am 3 ani in auto din care 1,5ani in service si de curand am schimbat si marca si grupul..asa ca sa te impresioneaz pe tine..cat despre partea a 2-a a postului tau nu pot sa spun decat ca te-a "atins" rau de tot cele spuse de mine..si ai luat-o f. personal..hmm...ce-ai patzit?..te simti subestimat..eu oricum vb la modul general si intentia era sa te fac sa intelegi ce am vrut sa spun nu sa te fac sa sari in sus sa-mi insiri n masini in care te-ai urcat..vrei sa incep si eu?n-are rost..e stupid..Spor!

Edited by bimmer_girl

Si ce lucrezi in domeniu?

Eu pana sa gasesc service-ul unde merg acum am fost dezamagit de destule service-uri inclusiv de Filaret si Bavaria...e plin de incompetenti prin service-urile de la noi si asta nu doar in service-urile pt BMW-uri ci oriunde.

E stupid? :) Vai uite nu m-am gandit la asta...ce atitudine superioara ntz ntz ntz...

Nu ma simt deloc subestimat, chiar nu ma intereseaza parerea ta despre cum conduc eu :blink: dar daca ai spus ca te-ai risca mi se parut ca ma tratezi cu o atitudine superioara pt ca masina ta n-are electronica si a mea nu...ei bine nu cred ca asta conteaza.

E frumos sa te minti pe tine insuti, "masina mea n-are electronica sunt o artista" :) aia care au masini cu electronica si-au luat ca nu sunt in stare sa conduca probabil nu? :)

Edited by Ciupanezu

offf...imi bat capu degeaba cu tine..ce zic eu..si ce intelegi tu..macar ultima paranteza din post s-o recitesti si daca ai avea un pic de minte si nu ai mai fi atat de "muiere" sa sari repede cu critica..ai vedea ca nu asa ma consider si nu asta am vrut sa zic..hmm cati ani zici ca ai?'87??ia uite mey ce imi pun mintea cu toti copiii care au si ei 2 fire pe piept si se considera barbati si sufera de orgoliu masculin..du-te mami la facultate, pune burta pe carte..si lasa numaratoarea masinilor ca in 2 ani abia inveti sa schimbi vitezele..acestea fiind zise eu inchei aici..ma retrag la niste ture sa ma relaxez..si nu cu cea de '93 ci cu cinciaru (ca sa moara ciupanezu de oftica) E60 2005 full care are si abs,dsc,asc,etc etc..sa vad si eu cum e treaba cu electronica asta..rog moderatorii sa inchida sau sa stearga aceste posturi care demult s-au abatut de la subiect si chiar nu-si au rostu'..mai bine ne certam duminica la o intalnire..e mai fun..o seara buna!

Da ma o sa mor de oftica gata :) :)

Stai linistita mami sunt anul 2 de facultate...

Moama tu esti in 81 nascuta, 6 ani mai mare ca mine, chiar nu ma asteptam, d-aia esti asa inteleapta? Ai si un an jumate experienta in service..

Mii de scuze ca te-am deranjat si ti-ai pus mintea cu mine..imi dau seama cate carti de mecanica ai citit si cate experienta ai :blink:

ciupanezu...noi ca noi intre noi,useri,moderatori,admini...nimic de zis...dar cand vine vb de o lady hai sa o lasam mai jos un pic...e cl mai elegant asa,mai ales ca barbat

275106[/snapback]

N-auzi ca sunt copil nu barbat? :blink:

Eu cand sunt tratat de sus nu o sa las capul in pamant...

nu stii ca femeilor le place sa ne alinte....nu o lua ca pe ceva negativ

nu e vb de lasat capu in pamant ci atitudinea un pic mai prietenoasa

e un sfat colegial...

si vb lu verssatu: this is family,relax and :blink:

Edited by Tesio

Eu citesc foarte atent orice reply...daca imi spune ca faptul ca enumar niste masini pe care le-am condus reprezinta un gest stupid inseamna ca logic sunt un prost nu?

Ia uitati cine enumera acum cateva luni ce masini a condus:

de la 21 de ani conduc o pisicutza coupe..microbul il am de la 16 ani cand am pus prima oara mana pe volanul unui BMW era un E34 525i...nu va ganditi ca am condus pana la mare si inapoi..a fost o experienta scurta..cateva ture..apoi mi-am luat permisu si am mai condus ocazional 760iL, 120d, 330xd-E46 face-lift, M5-E60, 535d-E60, 525xi-E60, 325i-E30, 325i E36-cabrio si conduc permanent (de vreo 5ani) un E36 coupe (rulzz!!!..yeah right!)...varsta mea va las pe voi s-o calculati!! :blink:

201979[/snapback]

Ma rog e vina mea imi cer scuze tuturor...

On-topic: Experienta la volan nu te scapa neaparat de accidente...poti sa fii foarte precaut si experimentat insa din cauza nesansei sa intre unu in tine...