Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Retrofit FLA bmw e60

bratu95

Recommended Posts

Salutare , am un bmw e60 525d din 2005 luna a 7 , am următoarele optiunii faruri cu xenon cu faza lunga halogen , trapa , scaune electrice cu memori incalzire în scaune ,volan electric  , vreau sa pun o oglinda cu fla zis și făcut am montato am tras firele la kan care le am gasit la senzorul de lumina , codat totul , HBA apare în navigatie dar o bifez și se debifeaza singura , în noapte pe mod automat cu hba apare în bord faza lunga dar nu aprinde nimic în faruri , probabil ca am halogen pe faza lunga habarnam , iar la maneta când împing de ea sa am faza lunga în permanenta nu se mai aprinde faza lunga ca înainte,  doar pe mod flash pot merge cu ea adica sa țin de manete spre mine , ajutați-mă și pe mine va rog 

Add $5AC to your VO (vehicle order) and then

VO-code the following modules: FLA, LM (or

FRM), KOMBI, CCC (or CIC). Cam asta mi a zis băiatul care face codări ca a făcut,  deci ca să o activez apas maneta spre bord și apare A automat în bord , și într-adevăr  când întru în întuneric dă faza lunga dar nu se aprinde nimic gen bec din far , am xenon faza scurta și lunga pe halogen 

14 hours ago, bratu95 said:

Add $5AC to your VO (vehicle order) and then

VO-code the following modules: FLA, LM (or

FRM), KOMBI, CCC (or CIC). Cam asta mi a zis băiatul care face codări ca a făcut,  deci ca să o activez apas maneta spre bord și apare A automat în bord , și într-adevăr  când întru în întuneric dă faza lunga dar nu se aprinde nimic gen bec din far , am xenon faza scurta și lunga pe halogen 

HBA actioneaza doar clapeta de faza lunga din lupa de xenon. Nu are treaba cu becul halogen. 

Ai bixenon, adica faza scurta si lunga sunt pe lupa de xenon, in plus de asta mai este becul halogen pt lunga(extra).

De ex la Lci echipat cu xenon nu mai exista bec halogen.

La tine HBA functioneaza normal.