Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

G31 cu mulți km

raul Pavel

Recommended Posts

Va salut domnilor ! 
Ma întâmpin cu o mică,mare problema ,am gasit un g31 2019 2.0d 190cp  destul de dotat,dar are 522500 km mașina estetic arată foarte bine ,semne de uzura sunt foarte mici pentru câți km are ea in prezent,pare sa fie întreținută destule e bine..prețul ei final ar 15500€. Credeți ca se merita ? 

Edited by raul Pavel

E de apreciat totusi ca o masina de generatie noua, un G30 a atins acest rulaj. Doar ca sunt multe semne de intrebare: a fost schimbat motorul intre timp, cum s-a intretinut pana acum, DPF-ul in ce stare este, desi cred ca s-a inlocuit cel putin o data la acest nr de km. Unde a fost rulata predominant, in afara ori in oras?

46 minutes ago, sskkaa said:

Am vazut loganuri cu 500-700k km la bord, naturale, n-o rezista un beanveu? 😄 daca sunt facuti la naveta si drumuri lungi... poate e intr o stare destul de decenta.

Nu prea inteleg de unde impresia ca o masina peste 150k km e coapta...

Alea sunt să mergi p acolo,local..dacă se strica o împingi intr un șanț și o iei peste o săptămână. 

Doar n o sa pleci cu ea la milano,ca nici la Arad nu ajungi...🤣

1 hour ago, sskkaa said:

Nu prea inteleg de unde impresia ca o masina peste 150k km e coapta...

la 150k nu e coapta, insa te poti astepta la diverse din partea ei, inclusiv sa te lase in drum pt o defectiune de 200 euro. in principiu, parerea mea este ca o masina pt a fi perpetuum mobile pt tine, trebuie inlocuita la 150k km

dar cum vrea omul nostru, la 522k, sigur e coapta.

Edited by edit

1 hour ago, edit said:

am mers si eu intr-un E klasse acum 15 ani, masina care facea 2-3 curse pe zi de la aeroportul Milano si pana la Brescia.

avea 480.000km in 4 ani

E Klass alea vechi am văzut și eu la bremen,dar nu lua curse mai lungi de 100km.

Avea 200k peste milion,și înăuntru mirosea a hoit.

15 hours ago, raul Pavel said:

am gasit un g31 2019 2.0d 190cp  destul de dotat,dar are 522500 km mașina estetic arată foarte bine ,

Nu mai scoți din ea mirosul de spermă și secreții vaginale 

13 minutes ago, wolf20 said:

E Klass alea vechi am văzut și eu la bremen,dar nu lua curse mai lungi de 100km.

Avea 200k peste milion,și înăuntru mirosea a hoit.

Nu mai scoți din ea mirosul de spermă și secreții vaginale 

Masinile din filmarile fake taxi cam stau pe loc, nu ruleaza 500k km; oricum, singurul lucru laudabil este ca are km reali,in rest e numai buna de dezmembrat. Am mers si cu un taxi toyota camry in uae, avea peste 700k, insa aveai impresia ca e corp comun cu Dinesh de la volan....dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne si procuram asemenea orori.

16 hours ago, raul Pavel said:

Va salut domnilor ! 
Ma întâmpin cu o mică,mare problema ,am gasit un g31 2019 2.0d 190cp  destul de dotat,dar are 522500 km mașina estetic arată foarte bine ,semne de uzura sunt foarte mici pentru câți km are ea in prezent,pare sa fie întreținută destule e bine..prețul ei final ar 15500€. Credeți ca se merita ? 

NU merită, cu banii aștia poți lua ceva nou cu garanție standard. Nu BMW. Vrei să-l conduci la Ultima casă, să-i faci parastase, alea, alea.. Sau te-ai luat după șoferul grec cu MB de 4 milioane km.....

ca sa ajunga la aia 500+k km sigur a bagat ala ceva bani in ea si sigur nu isi permitea o intretinere precara incat sa-l lase in drum, la cat km facea anual... adica am impresia ca fiecare zi/saptamana pierduta in service il costa "bani" deci trebuie vazut un istoric, ce si cand s-a schimbat.

decat o masina hartanita prin oras cu 150-200k km mai bine una cu km mai multi care a rulat extern in conditii decente ( vorba aia 😄

Edited by sskkaa

30 minutes ago, Ciprian01 said:

De ce? Asa fac mai nou oamenii in taxi? Eu stiam ca doar se sta in el....

Se mai si vomita.Unii se inteapa in vene.
Chestii d astea

Ce vreau sa zic este ca la km astia,masina poate avea un istoric similar,nu i a aranjat nimeni perna la culcare.

43 minutes ago, Eugen B said:

Masinile din filmarile fake taxi cam stau pe loc, nu ruleaza 500k km; oricum, singurul lucru laudabil este ca are km reali,in rest e numai buna de dezmembrat. Am mers si cu un taxi toyota camry in uae, avea peste 700k, insa aveai impresia ca e corp comun cu Dinesh de la volan....dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne si procuram asemenea orori.

Probabil au inchiriat o tinerii frumosi si liberi…🤪

Ce a întrebat inițiatorul,și în ce hal a degenerat discuția...

ON: Km sunt mulți într-adevăr,dar dacă mașina te atrage,ar trebui sa o verifici temeinic, atât din perspectiva istoricului de service (intervalebde revizie,piese schimbate),cât și la cea referitoare la starea tehnică/estetică in care se prezintă mașina acum. Ai putea constata că trebuie să fugi de ea,sau poate fi o mașină bună,cu mentenanță corespunzătoare.