Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

E39 520i Silver

pvsilviu

Recommended Posts

Azi ar trebui sa fie gata masina, caseta a fost inlocuita, mai trebuie doar unghiul de fuga reglat (bielete intepenite, schimbate cu tot cu capete de bara).

Caseta originala va ajunge la reconditionat. Ceva recomandari de firme in domeniu?

Tot azi a ajuns si navigatia. Tari baietii, au spus livrare in 3-5 zile, a ajuns in 4. Sambata am de lucru (am primit oferta de montaj cu 400 lei, am zis pas, o montez eu)

13 hours ago, pvsilviu said:

Da, e cu camera bonus. Aveau si frontala, am ezitat si, pana la urma, nu am luat.

Camera nu am montat-o, inca.

Era interesant sa iei si camera fata chiar. 🙂 

8 hours ago, pvsilviu said:

Ma distram putin, de dimineata. Dar, eram si curios.

Nu mai am multe de facut la ea, dar, dupa ce termin, masina va valora peste 10k euro. Dar, la fel ca si cabrio, doar cineva care o vede si merge cu ea o va aprecia cu adevarat. 

Mai e pana acolo.

Aoleu, ai dat-o-n restaurari si vanzari acum? Maine poimaine iti faci emisiune la TV ca englezii aia sau ce sunt, am uitat cum se cheama emisiunea, stii sigur de care zic. 

Da-o ca abia iti cauti un 525i. 

Dar unde ai pus-o la vanzare? 

7 hours ago, pvsilviu said:

Cred ca a gasit fii-miu consumatorul de baterie: clima, piesa cu tepi. Am vazut ca se schimba usor.

Buna treaba... deci in curand nu vei mai avea probleme la ea.

21 hours ago, pvsilviu said:

Ma distram putin, de dimineata. Dar, eram si curios.

Nu mai am multe de facut la ea, dar, dupa ce termin, masina va valora peste 10k euro. Dar, la fel ca si cabrio, doar cineva care o vede si merge cu ea o va aprecia cu adevarat. 

Mai e pana acolo.

Pai si daca iti dadea cineva banii pe ea? 🙂 

-Am apucat sa dau comanda si dupa aceea m-am gandit si la camera frontala (le-am si scris dar, prea tarziu). Nu sunt sigur de performante, pretul, in schimb, este foarte bun. Daca mi se pare ok, o voi comanda de la ei, pierd 9 euro pe transport, nu-i mare lucru.

-Daca gasesc navi e46 la fel ca originala (ma refer la format), o cumpar dar cu minim 4GB, ideal 6GB (din pacate, eonon nu are, are ceva care nu-mi place).

-Nu o vand, nu aveam ce face ieri dimineata, 😀. Si nici nu ma fac samsar tv, 😀. Am sters deja anuntul, era pus pe fb, pe cateva grupuri de bmw.

-Presupunand ca-mi dadea cineva 8300 euro, o vindeam si cautam 2.5, cu 100k km la bord.

Piesa cu tepi vad ca nu e scumpa, 200-250 lei, verific voltajul asta seara (am scos siguranta de la clima si bateria avea 12.42v) si sambata o schimb.

Am comandat protectie anticorozova cu ceara (Motip, 1 litru). Din pacate nu este spray, trebuie folosit compresorul (am compresor si accesorii dar, cand va fi mai cald). Ma mai uit prin Dedeman (au Nigrin fara furtun) si Leroy, daca nu, Emag (pentru un spray cu furtun lung).

In mare, ma cam apropii de final cu reparatiile (care se ridica la 1000 euro, pana acum). Mai am uleiurile dar nu e graba + cateva maruntisuri. Legat de reparatii am tras o concluzie: daca masina are itp nou (cum a fost cabrio), tot bagi ceva bani in ea dar, mult mai putini decat in cazul in care a expirat sau se apropie (in cazul de fata expira in mai si sigur baga ceva bani in ea). De fapt, un lucru e sigur: daca are itp expirat, e praf.