Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ร—

Detector radar

Recommended Posts

Sansele de a contesta ceva sunt zero, am patit-o pe pielea mea, am intrat pe verde in intersectie apoi am iesit pe galben/rosu in final s-a lasat cu ridicare permis, am contestat am facut schita si tot ce trebuia pe acolo, ba chiar m-am plimbat si pe la tribunal, concluzia a fost ca nu exista prezumtie de nevinovatie si organul are dreptate ๐Ÿ™‚ย .Fun fact: rutiera a venit cu "cazierul " meu ๐Ÿ™‚ย . Cum s-a zis mai devreme si mi-a confirmat un amic care este avocat in ochii judecatorului eram unul cu un BMW care zicea ca a trecut pe verde...si in general judecatorii nu vor sa se complice in cazuri din astea.La momentul ala am incercat inclusiv sa cer filmarea de la camerele de supraveghere trafic ( acolo mi-au dar la fel un raspuns de genul "hai lasa-ne" )ย 

Edited by alex230ro
  • Haha 1
  • Surprised 1

31 minutes ago, Viper05 said:

@FiveThreeFiveย sunt de acord cu ce spui. eu doar ma refeream ca pistotul de radar nu e cea mai solida proba in instanta fix din cauza variabilelor , unde o miscare de mana poate sa determine o viteza greista. bineinteles nu vorbim de diferente majore

Nu stiu cum ar putea determina neaparat o viteza gresita.

Aici sunt specificatiile tehnice:ย http://www.safetycam.pl/ro/viteze/lti-20-20-trucam-lti-20-20-trucam-ii#specificatii

Cred ca singura eroare poate fi daca poza nu iese clara, ca pana la urma e aprox ca o poza cu telefonul, daca nu-l tii fix, poza nu iese ok... ๐Ÿ™‚ย 

Eu n-am contestat niciodata vreo amenda de genul, si in marea majoritate a cazurilor vorbind frumos, politicos, si cu bun simt, am cam scapat de amenzi, am luat doar avertismente sau maxim puncte unde a fost cazul. Rar sar calul cu pedala, in marea majoritate ca cazurilor marja e decenta si de bun simt, iar cu atentie se poate reduce sub amenda ๐Ÿ˜„ย